"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2499 %0.09
37,0970 %0.2
2.309.458 %-1.315
3.011,64 0,65
Ara
İşçi Haber Gündem Fenomenler soruşturmasında bir gelişme daha: İş insanı Gökhan Göz de aranıyor

Fenomenler soruşturmasında bir gelişme daha: İş insanı Gökhan Göz de aranıyor

İstanbul’da fenomenlere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Neslim Güngen’in kasasının, bir dönem modacı Gülşah Saraçoğlu ile sevgili olan Gökhan Göz olduğu bilgisine ulaşıldı. Göz'ün firari olarak arandığı ortaya çıktı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından fenomenlere yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde çok sayıda şüpheliyi takibe aldı. MASAK raporları ve fenomenlerin banka hesap hareketleri incelenirken, sosyal medya hesabından sık sık lüks tüketim yaptığı anlara ait görüntüler paylaşan güzellik merkezi sahibi Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen’e yönelik operasyon düzenlendi.

Mali ekiplerinin çalışmalarının ardından İstanbul merkezli 25 ilde 134 adrese düzenlenen operasyonda Neslim Güngen, eşi İnanç Güngen ve çok sayıda kişi "Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma, Suçtan Kaynaklanan Malvarlığını Aklama, Resmi Belgede Sahtecilik ve Nitelikli Dolandırıcılık" suçlarından gözaltına alındı. Böylelikle operasyonda gözaltına alınanların sayısı 61’e yükseldi.

Polisin teknik takibi sonucu Neslim Güngen’in kasasının, bir dönem modacı Gülşah Saraçoğlu ile sevgili olan iş insanı Gökhan Göz olduğu bilgisine ulaşıldı. Göz’ün dosyada da şüpheli sıfatıyla yer aldığı ve firari olarak arandığı öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *