"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2509 %0.09
37,0858 %0.17
2.294.989 %-2.145
3.011,72 0,65
Ara
İşçi Haber Gündem FETÖ'cüler toplanıyor! Gülen’in Pennsylvania’daki çiftliğinde hareketlilik artıyor

FETÖ'cüler toplanıyor! Gülen’in Pennsylvania’daki çiftliğinde hareketlilik artıyor

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğünün duyurulmasının ardından, ABD'nin Pennsylvania eyaletindeki çiftliğinde hareketlilik gözlemleniyor. FETÖ mensupları, elebaşı Gülen'in ölümü sonrası Pennsylvania'daki çiftlikte toplanıyor.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğünün açıklanmasının ardından elebaşının Pennsylvania'da bulunan çiftliğine gelenlerin sayısı artıyor. FETÖ mensuplarının akın etmesiyle çiftlikteki hareketliliğin gözle görülür biçimde arttığı belirtiliyor.

 

ÇİFTLİK GİRİŞİNDE GÜVENLİK TEDBİRLERİ ARTTI

Fetullah Gülen’in yaşadığı Saylorsburg'daki çiftlik, yoğun güvenlik önlemleri altında ziyaretçileri ağırlıyor. 

Çiftliğe gelenlerin, yerleşkeye giriş yapmadan önce güvenlik taramasından geçirildiği, araçlarının ise çiftlik bahçesindeki park alanını neredeyse tamamen doldurduğu gözlendi.

 

DİĞER EVDE HAREKETLİLİK GÖRÜLMEDİ

Fetullah Gülen'in ölümüne yakın son günlerini geçirdiği iddia edilen ve aynı bölgede yer alan başka bir evde ise hareketlilik tespit edilmedi. 

Gülen'in, ölümüne yakın son günlerinde kaçırıldığı belirtilen ve AA tarafından havadan görüntülenen bu evde herhangi bir giriş çıkış gözlemlenmezken, söz konusu evin bahçesinde askeri kamuflajlı ve silahlı bir kişinin çevreyi sürekli kontrol etmesi dikkati çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *