"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Az bulutlu
18°
34,2940 %0.16
37,1850 %0.03
2.337.789 %2.31
3.015,16 0,11
Ara
İşçi Haber Gündem FETÖ elebaşı Gülen'in cenazesinde gizlilik mücadelesi: Yüzlerini saklamak için her yolu denediler

FETÖ elebaşı Gülen'in cenazesinde gizlilik mücadelesi: Yüzlerini saklamak için her yolu denediler

ABD'de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in cenazesine katılan örgüt mensuplarından bir bölümü yüzlerini gizlemek için büyük çaba sarf etti.

ABD'de Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in cenazesine katılan bazı örgüt mensupları, yüzlerini gizlemek için büyük çaba sarf etti. 20 Ekim'de hayatını kaybeden Gülen'in cenazesi, New Jersey'deki Skylands Stadium isimli spor kompleksinde gerçekleştirildi.

Cenaze için toplanma yerinin bilgileri son ana kadar gizli tutuldu. Ancak saatler öncesinde, örgütün WhatsApp grupları üzerinden katılımcılara bilgilendirme yapıldı. Mesajda, cenazeye katılacak örgüt mensuplarına yüzlerini gizlemek için maske, şapka ve gözlük gibi eşyalarını yanlarına almaları önerildi.

Ölen FETÖ elebaşı Gülen için gelen örgüt mensupları arasında yüz gizleme  çabaları dikkati çekti - 24 Saat Gazetesi

Bilgilendirme mesajında, "Maske, şapka ve gözlük takın. TR basını olacak. Güvenlik olacak. QR kodu ile stadyuma giriş yapılacak." ifadeleri yer aldı.

Ölen FETÖ elebaşı Gülen için gelen örgüt mensupları arasında yüz gizleme  çabaları dikkati çekti

Öğle saatlerinde stadyuma akın eden FETÖ mensuplarının, şapka ve maskelerle yüzlerini kapattığı, yalnızca göz bölgelerini açıkta bıraktıkları gözlemlendi. Sarı yelekli bazı örgüt mensupları, basın mensuplarını görünce yüzlerini elleriyle gizlemeye çalıştı.

Elebaşı Gülen'in cenazesinden dikkat çeken kareler - Haberler
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *