"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2387 %-0.12
37,1280 %0.34
2.316.175 %2.425
3.010,70 0,60
Ara
İşçi Haber Gündem FETÖ Lideri Gülen'in cenazesine QR kod ile giriş yapılacak!

FETÖ Lideri Gülen'in cenazesine QR kod ile giriş yapılacak!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fetullah Gülen'in cesedinin gömme hazırlıkları sürerken, süreçle ilgili yeni detaylar da gün yüzüne çıkıyor.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fetullah Gülen, ölümünün üzerinden dört gün geçmesine rağmen hala gömülemedi. Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre, örgüt içindeki iktidar mücadelesi, Gülen'in gömülmemesinin önünde engel oluşturuyor.

FETÖ içindeki kavgalar derinleşiyor - Fetö Gerçekleri

FETÖ içindeki çatışmalar, cenazenin nerede, ne zaman ve kimin katılımıyla gerçekleştirileceği konularında belirsizlik yaratıyor. Örgüt üyeleri arasında sonu gelmeyen tartışmalar, cesedin gömülme işleminin gecikmesine sebep oldu. Gülen’in gömülme hazırlıklarının devam etmesi, örgüt içerisinde bir karmaşanın, anlaşmazlığın olduğuna dikkat çekmekte.

GÖRÜŞ - FETÖ içerisindeki "bölünme" ve "liderlik" kavgası

Örgüt, birlik görüntüsü vermek adına cenazenin 24 Ekim 2024 tarihinde, yerel saatle 11.00'de düzenlenmesine karar verdi. Ancak bu kararın alınmasında, katılımcıların kimler olacağı ve defin işlemlerinin nasıl gerçekleştirileceği gibi konular hala belirsizlik taşıyor. FETÖ’nün sözde yöneticileri, Gülen’in vasiyetnamesinin açıklanması için de bir araya gelme ihtiyacı duyuyor.

FETÖ hurafesi: Gülen'in atletiyle gömülmek... Nedim Şener yazdı...

Cenaze sürecine geniş bir katılım sağlanması hedeflenirken, örgüt üyeleri arasında farklı görüşler ortaya çıkıyor. Bazı üyeler, Gülen’in cenazesinden görüntü vermek istemezken, diğer bir grup ise defin işlemini bir gösteri haline dönüştürmek istiyor. Örgüt, cenaze sürecinde uyulması gereken kuralları kendi haberleşme ağlarında sıkça vurguluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *