"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2779 %0.01
37,0060 %-0.01
2.308.576 %-0.46
3.017,21 -0,35
Ara
İşçi Haber Gündem Galatasaraylı Torrent, Barcelona rövanşına ilişkin konuştu

Galatasaraylı Torrent, Barcelona rövanşına ilişkin konuştu

Galatasaray Teknik Direktörü Torrent, perşembe günü gerçekleşecek olan Barcelona rövanşına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde deplasmanda oynanan Galatasaray-Barcelona maçı 0-0 berabere bitti. 17 Mart Perşembe günü NEF Stadyumu'nda Galatasaray-Barcelona maçının rövanşı oynanacak.

Galatasaray Teknik Direktörü Torrent ise gerçekleşecek rövanş maçına ilişkin "Barcelona ve Beşiktaş'a karşı çok büyük efor harcadık. Kendimize gelmemiz ve tam gücümüzle Barcelona'ya karşı mücadele etmemiz gerekiyor." ifadelerinde bulundu.

" Galatasaray için çok özel bir haftaydı."

 "Yedi günde bir oynamaya alışmış olan Galatasaray için çok özel bir haftaydı. Bizim istediğimiz Galatasaray, daha çok ilk yarıdaki takım, ikinci yarıdaki değil. Ancak oyuncuların ikinci yarıda sarf ettiği efora çok saygı duyuyorum. Türkiye'nin en üst seviyedeki takımlarından biri olarak, çok daha iyi oynayabileceğimize inanıyorum. Berkan, Van Aanholt ve Kerem'in ne kadar yorgun şekilde maçı tamamladıklarını görüyoruz. O yüzden kusurlarına bakmayız. Felsefemiz, ilk yarıda yaptığımız gibi topa sahip olma, hızlı hücuma çıkabilme ve top kaybında hızlı tepki verebilmeye dayanıyor." şeklinde açıklamalarına devam eden Torrent, Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü, tüm maçlarda Beşiktaş maçının ilk yarıdaki performansını görmek istediklerini dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *