"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Gündem Hakimden amca Salim Güran'a 'Narin senin kızın mıydı?' sorusu

Hakimden amca Salim Güran'a 'Narin senin kızın mıydı?' sorusu

Dün 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşılması sonrası cinayete ilişkin yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son yaşanan gelişmede, hakimin amca Salim Güran'a 'Narin senin kızın mıydı?' sorusunu yönelttiği öğrenildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu."  ifadeleri ile, 21 Ağustos’tan bu yana aranan Narin Güran'ın cansız bedenine 19 günün sonunda ulaşıldığını duyurmuştu. 

Dün 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşılması sonrası cinayete ilişkin yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

DİKKAT ÇEKEN BİLGİ CANLI YAYINDA GELDİ

Davanın seyrine ilişkin son dakika bilgilerini Ne Oluyor programında aktaran CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ burada dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Uludağ, mahkeme sürecinde hakimin cezaevinde tutuklu bulunan Narin'in amcası Salim Güran'a "Narin senin kızın mıydı?" sorusunu yönelttiğini açıkladı.  

"BU SORU O YÖNÜYLE ÇOK ÖNEMLİ"

Bu dikkat çeken bilgiyi veren Uludağ, canlı yayındaki konuşmasını şu sözler ile sürdürdü:

"Bunların hepsi olasılık, doğrudur veya yanlıştır demiyorum ama ben Savaş Bey'in o tezine hayır demiyorum. Hepimiz mahkeme sürecini biliyoruz, peki hâkim amcaya "Narin senin kızın mıydı?" diye neden soruyor acaba? Hâkim burada bir değerlendirme yapmıyor. Hâkim elindeki dosyaları alır, inceler dosyaya uygun şekilde soru sorar. Hâkim ifadesinde soru değil ama amcanın ifadesi kayda geçmiş. Hâkim burada bizim gibi beyin jimnastiği mi yaptı? Yargılama bu şekilde olmaz diye düşünüyorum normal şartlar altında. Bu soru o yönüyle çok önemli diye düşünüyorum ben."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *