"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2509 %0.09
37,0858 %0.17
2.294.989 %-2.145
3.011,72 0,65
Ara
İşçi Haber Gündem Hastalıklı köpekleri taşımıştı: Hayvanlar için para toplayan kadın emlak zengini çıktı

Hastalıklı köpekleri taşımıştı: Hayvanlar için para toplayan kadın emlak zengini çıktı

Son günlerde büyük tartışmalara neden olan Buket Özgünlü Boyacı'nın 35 kuduz köpeği toplayarak Ankara'ya getirmesi sonrası tutuklanmıştı. Yaşanan son gelişmede, hayvanlar için para toplayan Özgünlü Boyacı'nın emlak zengini olduğu öğrenildi.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen olayda, buradaki hayvan barınağıda kuduz karantinasına alınmış 35 kuduz köpeği Ankara'ya getirdikten sonra tutuklanan Yaşama Tutunan Patiler Derneği Başkanı Buket Özgünlü Boyacı ile ilgili önemli detaylara ulaşıldı.

Hastalık taşıyan hayvanları Ankara'ya getiren boyacı, Ankara Valiliği'nin konuyla ilgili harekete geçmesi sonrasında gözaltına alınmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Ayrıca, Ankara'ya getirildiği tespit edilen hayvanlar ise karantina altına alınmıştı.

9 DAİRE 2 DEPO

Özgünlü, 6 yıl önce ev kirasını ödemediği gerekçesiyle mahkemeye verilmiş ve burada "Durumum yok" savunmasında bulunmuştu. Özgünlü'nün polis sorgusunda son 4 senede alınmış üzerine kayıtlı 9 daire ve 2 deposunun bulunduğu  öğrenildi.

Öte yandan, Buket Özgünlü Boyacı'ya ilişkin detaylara ulaşılırken hayvanlar için yardım parası toplayan kadının emlak zengini olduğu bilgisine ulaşıldı. 

"DURUMUM YOK, GELİRİM YOK" 

Ev kirasını ödeyemediği için 6 yıl önce ev sahibi Tunahan Salihoğlu tarafından mahkemeye verilen ve "Durumum yok, gelirim yok" diyerek savunma yapan Buket Özgünlü Boyacı'nın polis sorgusunda gerçekte zengin olduğu öğrenildi. 

Polise ifade veren Boyacı'nın tamamı son 4 senede alınmış, üzerine kayıtlı 9 daire ve kiraya verdiği 2 depoya sahip olduğu bilgisine ulaşıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *