"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2509 %0.09
37,0858 %0.17
2.294.989 %-2.145
3.011,72 0,65
Ara
İşçi Haber Gündem İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan, şehit polis memuru Şeyda Yılmaz'ın ailesine taziye ziyareti

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan, şehit polis memuru Şeyda Yılmaz'ın ailesine taziye ziyareti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Suç işleyen ve kendini milletimizin iradesinden üstün gören herkes, polisimle, jandarmamla ve sahil güvenliğimle yakalanıp adalete teslim edilecektir. Bu konuda kararlılığımız tamdır," ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Ümraniye'de uğradığı silahlı saldırıda şehit olan 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz’ın Sivas'taki ailesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Yılmaz’ın babası Mehmet ve annesi Nurgül'e taziyelerini ileten Yerlikaya, şehide Allah’tan rahmet diledi.

Yerlikaya, Yılmaz’ın ailesinin vatanseverliğini takdir ederek, “Böyle aileler, böyle evlatlar yetiştirdiği müddetçe devletimiz ve milletimiz her zaman bir arada kalacaktır,” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da şehidin babasıyla telefonla görüştüğünü aktaran Bakan, Yılmaz’a duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Yerlikaya Taziye

Suç ve suçlularla mücadele konusunda kararlılığını vurgulayan Yerlikaya, “600 bin kahraman meslektaşımla birlikte terör ve organize suçlarla mücadelemiz asla durmayacak,” ifadesini kullandı. Türkiye’nin huzurunu sağlamak için gece gündüz çalıştıklarını belirten Yerlikaya, “Kim suç işlemekte kibirleniyorsa, onları polisimle, jandarmamla yakalayıp adalete teslim edeceğiz,” şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından Yerlikaya, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ve diğer yetkililerle birlikte şehidin eşi Semih Yılmaz’ı da ziyaret ederek taziyede bulundu. Bakan Yerlikaya, ayrıca kentte düzenlenen "Türkiye'nin Huzuru" toplantısına katılmak üzere basına kapalı bir etkinlik gerçekleştirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *