"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2499 %0.09
37,0970 %0.2
2.309.458 %-1.315
3.011,64 0,65
Ara
İşçi Haber Gündem İstanbul Havalimanı, Conde Nast Traveler anketinde birinci oldu

İstanbul Havalimanı, Conde Nast Traveler anketinde birinci oldu

Conde Nast Traveler dergisinin her yıl düzenlediği anketin sonuçlarına göre, İstanbul Havalimanı 2022’deki başarısını tekrarlayarak, Singapur'daki Changi Havalimanı'nı geride bırakarak liderliğe yükseldi.

Havalimanı işletmecisi İGA'nın yaptığı açıklamaya göre, seyahat yayıncılığının en prestijli dergilerinden Conde Nast Traveler tarafından düzenlenen ankete her yıl binlerce kişi katılıyor. 115 yıllık tarihiyle bu anket, havalimanlarını değerlendirmek için önemli bir platform haline geldi.

Bu yılki sonuçlara göre, İstanbul Havalimanı 2022’deki başarısını tekrarlayarak, Singapur’daki Changi Havalimanı'nı geride bırakarak liderliğe yükseldi. Listenin üçüncü sırasında Güney Kore’nin Seul Incheon Havalimanı yer alırken, dördüncü sırada Doha’daki Hamad Uluslararası Havalimanı bulunuyor. Onu, İsviçre’nin Zürih Havalimanı izliyor.

Hong Kong Uluslararası Havalimanı altıncı, Dubai Uluslararası Havalimanı yedinci ve Tokyo’nun Haneda Havalimanı sekizinci sırada yer aldı. Listenin dokuzuncu ve onuncu sıralarını ise Hindistan’ın Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı ve Chhatrapati Shivaji Maharaj Havalimanı paylaşıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *