"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2516 %-0.04
37,0303 %0.04
2.300.788 %-0.329
3.027,33 -0,02
Ara
İşçi Haber Gündem İstanbul Valiliğinden göçmen kaçakçılığı açıklaması

İstanbul Valiliğinden göçmen kaçakçılığı açıklaması

Sosyal medyada kamyon ile göçmen kaçakçılığı yapıldığına dair paylaşımın gündem olmasının ardından İstanbul Valiliği açıklama yaptı.

Kamyon ile göçmen kaçakçılığı yapıldığı iddiasıyla ortaya atılan videonun gündem olmasının ardından İstanbul Valiliği açıklama yaptı. Bir basın açıklaması yapan İstanbul Valiliği konuyla ilişkin soruşturulma başlatıldığını söyledi. 

İşte İstanbul Valiliğinin açıklaması: 

"İlimizde 26 FD plakalı kamyon ile göçmen kaçakçılığı yapıldığına ilişkin alınan ihbarın İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce değerlendirilmesi neticesinde; Bayrampaşa ilçemizdeki bir AVM içerisinde park halinde yakalanan araç ile birlikte, sahibi ve şoförü olan şüpheli F.G. ve Göçmen Kaçakçılığı olayı şüphelisi B.E. gözaltına alınmıştır. Bölgede yapılan çalışmada, Bangladeş başta olmak üzere çeşitli uyruklarda 243 düzensiz göçmen yakalanmıştır. Yakalanan düzensiz göçmenlerin sınır dışı işlemleri, İstanbul Göç İdaresi Müdürlüğü Tuzla Geri Gönderme Merkezinde devam etmektedir. Konuyla ilgili soruşturma başlatılmış olup, ilimizde düzensiz göçle mücadele çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülmektedir". 

İlginizi çekebilir

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *