"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2516 %-0.04
37,0303 %0.04
2.300.788 %-0.329
3.027,33 -0,02
Ara
İşçi Haber Gündem İstanbul'da sağanak etkili oluyor

İstanbul'da sağanak etkili oluyor

İstanbul'da aralıklarla devam eden sağanak yağışlar sonucu Eyüpsultan'daki bir inşaat alanında biriken su, bahçe duvarını aşarak bir evin bodrum katındaki daireye sızdı.

İstanbul'da dün akşamdan itibaren aralıklarla süren yağışlar, Anadolu ve Avrupa Yakası'ndaki bazı ilçelerde şiddetini artırarak devam ediyor.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki sağanak, sürücüler için zorluklar yarattı ve Ümraniye ile Üsküdar'da aniden başlayan yağışlar nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, bu da araçların kontrollü ilerlemesine neden oldu. Alibeyköy'de de ufak su birikintileri meydana gelirken, Gaziosmanpaşa ve Sancaktepe Atayolu Caddesi'nde yollarda biriken su nedeniyle araçlar ilerlemekte güçlük çekti.

Maltepe Başıbüyük Fındıklı Mahallesi'nde yolda biriken su sürücülere zorluk yaşatırken, bazı vatandaşlar yağmurdan korunmak için dükkan tentelerine sığındı. Güngören Soğanlı Caddesi'ndeki su birikintileri de araç ve yaya trafiğinde aksamalara yol açtı.

Eyüpsultan'da kısa süre etkili olan sağanak sonrası Akşemsettin Mahallesi Gürcan Sokak'taki inşaat alanında biriken su, yan binanın bahçe duvarını yıktı ve su bahçeye dolarak binanın bodrum katındaki daireye girdi. İtfaiye ekipleri ve daire sakinleri, yarım metreye kadar yükselen suyu tahliye etmek için çalışma yaptı ve evde bazı eşyalar hasar gördü. Ev sahibi Ünal Aburşu, duvardan sızan suları durdurmak için bahçeye çıktığında duvarın devrildiğini ve sırtında hafif sıyrıklar oluştuğunu belirtti. Aburşu, suyun evin içine girişini engelleyemediklerini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *