"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Gündem İşte Narin Güran cinayetine ilişkin yeni gelişmeler! DNA sonuçları çıktı mı? META ne yanıt verdi?

İşte Narin Güran cinayetine ilişkin yeni gelişmeler! DNA sonuçları çıktı mı? META ne yanıt verdi?

Türkiye'yi kahreden Narin Güran dün toprağa verilmişti. Bugün ülke gündemine oturan cinayette yeni gelişmeler yaşandı. İşte son detaylar...

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni bir çuvalda bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma devam ediyor. Olayla ilgili yürütülen soruşturmada aralarında anne ve babasının da olduğu 24 şüphelinin gözaltı süresi 1 gün uzatıldı. 

SALİM GÜRAN BABASI DEĞİL

Öte yandan minik Narin'e ait DNA sonuçları da çıktı. Amcası bilinen ve tutuklu olan Salim Güran'ın Narin Güran'ın babası olduğu yönünde iddialar vardı. Yapılan DNA testiyle bu iddiaların doğru olmadığı ortaya çıktı. Yapılan teste göre; Narin'in biyolojik ailesi bilinen ailesi.

META'DAN SKANDAL KARAR

Soruşturma kapsamında Narin'in tutuklu bulunan amcasının olay günü whatsapp mesajlarını silmesi kafaları karıştırmıştı. Bu nedenle Türkiye, Meta ile iletişime geçmiş ve Salim Güran'ın silinen mesajlarını istemişti. Meta, bu isteğe olumsuz yanıt verdi ve Salim Güran'ın sildiği mesajları Türkiye ile paylaşmayı reddetti. 

narin-guran-yeni-gelismeler.webp

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *