"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2780 %-0.23
37,0263 %0
2.312.811 %-0.664
3.027,85 0,00
Ara
İşçi Haber Gündem İYİ Parti kurucusu Yenerer: Partiye FETÖ’cüler giremez dedik hepsi girdi!

İYİ Parti kurucusu Yenerer: Partiye FETÖ’cüler giremez dedik hepsi girdi!

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti'den istifa eden Vedat Yenerer, partiye ve Meral Akşener'e yönelik eleştirileriler yapmaya devam ediyor. Partiye yönetici yapılanların FETÖ bağlantılarına dikkat çeken Yenerer, “Bu partiye FETÖ’cü olan giremez’ dedik, hepsi girdi” dedi.

İYİ Parti kurucularından olan Vedat Yenerer, geçtiğimiz günlerde partiden istifa etmesinin ardından İYİ Parti ve Meral Akşener'e yönelik eleştiriler de bulunuyor. 

Vedat Yenerer, istifasının ardından bir TV programının konuğu oldu. Yenerer, programda İYİ Parti'ye ve Meral Akşener'e yönelik dikkat çeken eleştirilerde bulundu. 

''FETÖ’cü olan giremez dedik, hepsi girdi''

Yenerer, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, vitrine koyduğu FETÖ mağdurlarıyla "Buraya FETÖ giremez" reklamı çektiği isimler arasında yer alıyor. O reklama göndermede bulunan Yenerer, "Bu partiye halası, dayısı, eniştesi FETÖ’cü olan giremez’ dedik, hepsi girdi. İYİ Parti’ye yönetici yapılanların arasındakilerin ailesinde ve sülalesinde FETÖ’cü olan çok" dedi.

Yenerer Ege'de Yunan işgallerini protesto etmek için yaptığı girişimin Akşener tarafından, 'Adalara çıkma bu projeyi durdur. Bilmediğin başka şeyler var' sözleriyle engellendiğini söyledi. Yaşanan olaya 'Böyle milliyetçilik olur mu' sözleriyle sert tepki gösteren Yenerer, 'Beni o adalara çıkartmayan, söz verdiği halde engelleyen Sayın Meral Akşener ne yaptı, dün gece sözde Çankaya Belediyesi'nin sözde Atatürk Barış ödülünü Yunanistan eski Başbakanı Sayın Yorgo Papandreou'ya verdi. Devamlı ABD'den birileri bize geliyor. Sanki Türkiye'de vatan evladı kalmadı' ifadelerini kullandı.

İlginizi çekebilir

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *