"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Gündem Köfteci Yusuf hakkında şok iddia: Ürünlerinde domuz eti mi var?

Köfteci Yusuf hakkında şok iddia: Ürünlerinde domuz eti mi var?

Tarım ve Orman Bakanlığı, taklit ve tağşiş yapan firmalara yönelik denetimlerini sıkılaştırarak, kamuoyunu bilgilendirmeye devam ediyor. Son yapılan incelemelerde, sağlık riski taşıyan pekmezler ile hileli sucuk, bal, kekik ve zeytinyağı ürünleri ifşa edildi. Ancak büyük bir tartışma yaratan konu, Türkiye’nin en ünlü köfte zincirlerinden biri olan Köfteci Yusuf ile ilgili ortaya atılan iddialar oldu.

TarımdanHaber Genel Yayın Yönetmeni Sadettin İnan, TV5’te katıldığı bir programda, ismi açıklanmayan bir et firmasının ürünlerinde domuz eti tespit edildiğini dile getirdi. İnan, "Eğer bu firma listede yer alsaydı, Türkiye’de büyük bir infial olurdu" diyerek bu firmanın adının mahkeme kararı nedeniyle açıklanmadığını belirtti. Ayrıca, firma lehine alınan yürütmeyi durdurma kararının ardından bu firmanın Bakanlığın taklit/tağşiş listesine eklenmediğini ifade etti.

Bu açıklamaların ardından sosyal medyada, söz konusu firmanın Köfteci Yusuf olduğuna dair söylentiler hızla yayıldı.

KÖFTECİ YUSUF'TAN AÇIKLAMA GELDİ Mİ?

Gazete Pencere'den Leyla Aydoğan'ın ulaştığı Köfteci Yusuf'un avukatı Ali Uslu, konu hakkında bilgisi olmadığını, açıklama yapamayacağını ve iddialara cevap veremeyeceğini belirtti. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *