"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Gündem Konya'da sinir krizi geçiren kişi, ihbara giden polise bıçakla saldırdı

Konya'da sinir krizi geçiren kişi, ihbara giden polise bıçakla saldırdı

Konya’nın Selçuklu ilçesinde sinir krizi geçiren kişi, ihbar üzerine adrese sevk edilen ekipteki bir polis memurunu sırtından bıçakladı.

Konya'nın Selçuklu ilçesinde, sinir krizi geçiren bir kişi, yardım için gelen polis ekiplerinden bir memuru bıçaklayarak yaraladı. Olay, Bayramoğlu Caddesi'nde saat 11.00 sıralarında gerçekleşti. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen kişinin ailesi, sinir krizi geçirdiğini ifade ederek 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. Bunun üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Rahatsızlanan kişi, bıçakla ekiplere saldırarak bir polis memurunu sırtından yaraladı. Diğer polisler, saldırgana karşılık vererek onu vurarak etkisiz hale getirdi.

Polis memuru ve saldırgan, ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

33 SUÇ KAYDI VARMIŞ

Konya’da polisi sırtından bıçaklayan 1995 doğumlu Emre Köroğlu’nun 33 suç kaydı olduğu ortaya çıktı:

  • Hırsızlık, yağmalama, gasp (ev, otomobil)
  • Kasten yaralama

Vurularak yakalanan şahsın, hayati tehlikesi bulunmuyor.

ALİ YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Selçuklu'da sinir krizi geçiren bir hastayla ilgili 112 Acil sağlık ekiplerinin yardım talebi üzerine olay yerine polis ekiplerinin sevk edildiğini belirtti.

Olay yerinde 29 yaşındaki E.K'nin kontrol altına alınmaya çalışıldığı sırada çıkan arbedede görevli polis Mustafa Topuz'un aldığı 7 bıçak darbesiyle ağır yaralandığını ve hastaneye kaldırıldığını aktaran Yerlikaya, şunları kaydetti:

"Söz konusu şahıs yaralı olarak suç aletiyle yakalanmış ve hastanede gözaltında tutulmaktadır. Yaşanan olaydan büyük bir üzüntü duydum. Emniyet güçlerimiz gece gündüz demeden alınan her ihbara canları pahasına koşmaktadır. Kahraman güvenlik güçlerimizin her birine aziz milletimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Rabb'im ayaklarına taş değdirmesin. Polis kardeşime acil şifalar diliyorum."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *