"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2509 %0.09
37,0858 %0.17
2.294.989 %-2.145
3.011,72 0,65
Ara
İşçi Haber Gündem Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığından "sokakta gasp girişimi" iddialarına yanıt

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığından "sokakta gasp girişimi" iddialarına yanıt

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medyada yer alan "ilçede sokak ortasında gasp girişiminde bulunulduğu" iddialarına açıklama yaptı.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, 26 Ağustos'ta Mehmet Akif Mahallesi'nde gerçekleşen olayla ilgili açıklamada bulundu. İki şüphelinin bir kişiyi darbettiği belirtilen olayda, mağdurun kimlik bilgilerinin henüz tespit edilmediği, yabancı uyruklu olduğu ve emniyet ya da adli makamlara başvuruda bulunmadığı ifade edildi. Ancak, görüntüler üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı vurgulandı.

Açıklamada, şüphelilerin B.K. ve Y.D. olarak belirlendiği ve gözaltına alındıkları, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından adli kontrol kararı verildiği kaydedildi. Sosyal medya platformlarında olayın gasp olarak nitelendirildiği ifade edilse de, dikkatlice incelendiğinde, iki şüpheli ile mağdur arasındaki tartışmanın kavgaya dönüştüğü ve mağdurun darbedildiği aktarıldı. Başsavcılık, sosyal medyada yayımlanan bilgilerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, soruşturmanın her yönüyle devam ettiğini ve yasal işlemlerin titizlikle sürdürüleceğini açıkladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *