"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Gündem Liam Payne’in otopsi raporu açıklandı

Liam Payne’in otopsi raporu açıklandı

Liam Payne’in otopsi raporu açıklandı. One Direction’ın eski üyesi Liam Payne, Arjantin’in Buenos Aires kentinde kaldığı CasaSur Palermo Hotel’in 3. kat balkonundan düşerek yaşamını yitirdi.

One Direction’ın eski üyesi Liam Payne, Arjantin’in Buenos Aires kentinde kaldığı CasaSur Palermo Hotel’in 3. kat balkonundan düşerek yaşamını yitirdi. Ünlü şarkıcının otopsi raporu açıklandı.

Otopsi Bulguları ve Olayın Detayları

31 yaşındaki Liam Payne’in ölümüne, birden fazla ciddi travma, iç-dış kanamalar ve kafatası yaralanmasının yol açtığı tespit edildi. Raporda, şarkıcının düşmeden hemen önce bilincinin yarı kapalı veya tamamen kaybolmuş olabileceği değerlendirildi.

Ölüm haberi şok etti... Liam Payne hayatını kaybetti

Madde Etkisi Şüphesi

Otopsi raporunda olayın “şüpheli ölüm” olarak değerlendirildiği belirtilirken, Payne'in yalnız olduğu ve madde etkisi altında bulunabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Adli tıp uzmanları, şarkıcının vücudunda tespit edilen 25 farklı yaralanmanın yüksekten düşme ile uyumlu olduğunu açıkladı. Ölümün, beyin ve kafatası yaralanmaları nedeniyle gerçekleştiği, yoğun iç ve dış kanamaların da bu süreci hızlandırdığı belirtildi.

Kendini Koruma Refleksi Göstermedi

Raporda öne çıkan bir diğer bulgu, Payne’in düşüş anında kendini koruma refleksi göstermemesi oldu. Otel odasında yapılan incelemelerde ise alkol, uyuşturucu ve tahrip edilmiş mobilyalar tespit edildi.

Öte yandan, otopsi bulgularında Payne’in bedeninde herhangi bir kötü muamele izine rastlanmadı ve olayın başka biri tarafından gerçekleştirilmiş olabileceğine dair kanıt bulunamadı.

Olay, Arjantinli yetkililer tarafından “şüpheli ölüm” kapsamında araştırılmaya devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *