"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2520 %0.09
37,1247 %0.28
2.307.956 %-1.538
3.013,35 0,70
Ara
İşçi Haber Gündem Mahkeme ifadesinde Ayşe Ateş MHP'li 4 yöneticinin ismini verdi: Kiralık katil arıyorlarmış

Mahkeme ifadesinde Ayşe Ateş MHP'li 4 yöneticinin ismini verdi: Kiralık katil arıyorlarmış

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin başlatılan davanın 4'üncü celsesinde Ayşe Ateş ifade verdi.

Bugün görülen Sinan Ateş cinayeti davasının 4'üncü celsesinde ifade veren Ayşe Ateş'in, 4 MHP'li yöneticinin ismini vermesi sonrası 4 isim de mahkeme tutanaklarına geçti. 

Ateş'in ifadesinde yer verdiği MHP'li 4 yöneticic ismi şöyle; MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili olan İzzet Ulvi Yönter, Semih Yalçın, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve eski MHP Milletvekili Olcay Kılavuz ile Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım.

"KİRALIK KATİL ARIYORLARMIŞ"

Ateş ailesinin bütün üyelerinin yer aldığı duruşmada anne Saniye Ateş'in ifadesini vermesinin ardından Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ifade vermeye başladı. 

İfade veren Ateş'in açıklamalarında yer alan ifadeler şöyle:

"Şu an bunları ilk defa anlatacağım çünkü beni de öldürürler diye korktum. Bugün bunları burada söylemezsem bir daha söyleyemem çünkü bana ne olur bilmem. Ölürsem bunlar mezara gitmesin benle. Sinan bu tehditler başladığında bana 'Ayşe, İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın, Ahmet Yiğit Yıldırım ile Olcay Kılavuz'a talimat vermiş ve beni öldürmek için kapı kapı gezip kiralık katil arıyorlarmış."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *