"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Gündem Manisa'da sahipsiz köpeğin saldırısına uğrayan çocuk yaralandı

Manisa'da sahipsiz köpeğin saldırısına uğrayan çocuk yaralandı

Turgutlu'da, sahipsiz bir köpeğin saldırısına uğrayan 9 yaşındaki Mehmet Karayılan, elinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası çevredeki çocukların yardımıyla kurtarılan Karayılan, tedavisinin ardından evine döndü. Ailesi, benzer saldırıların önüne geçilmesi için çözüm bulunması gerektiğini vurguladı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 9 yaşındaki bir çocuk, sahipsiz bir köpeğin saldırısına uğradı. Olay, Ergenekon Mahallesi'nde meydana geldi. Arif Canpoyraz İlkokulu 3. sınıf öğrencisi olan Mehmet Karayılan, okuldan dönerken karşılaştığı sahipsiz köpek tarafından saldırıya uğradı.

Çocuk, elinden yaralanarak çevredekilerin yardımıyla saldırıdan kurtarıldı. Ailesinin durumu öğrenmesiyle birlikte olay yerine gelen Mehmet Karaaslan, yaralı çocuğu Turgutlu Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada tedavi edilen Mehmet, hastaneden çıktıktan sonra evine döndü.

Hastaneye götüren amca Mehmet Karaaslan, "İş yerindeydim, telefonla haber aldım. Yeğenim okuldan çıkarken köpek saldırısına uğramış. Neyse ki yanında kuzenleri ve arkadaşları vardı, onlarla birlikte kurtuldular. Elinden ısırarak yaralanmış. Bu tür olaylarla sıkça karşılaşıyoruz. Bu duruma bir çözüm bulunması gerekiyor. Belediyeye haber veriyoruz, köpekleri topluyorlar ama ertesi gün tekrar aynı yere bırakıyorlar." şeklinde konuştu.

Olayı yaşayan Mehmet Karayılan, saldırı anında çok korktuğunu ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *