"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Gündem Mansur Yavaş’tan Gülbin Tosun iddialarına cevap: Resmi açıklama geldi

Mansur Yavaş’tan Gülbin Tosun iddialarına cevap: Resmi açıklama geldi

Sunucu Gülbin Tosun'un, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik eleştirileri sonrası işine son verildiği iddialarına yanıt geldi. Mansur Yavaş, yaptığı yazılı açıklamada bu iddiaların doğru olmadığını ve asılsız olduğunu belirtti.

Olay, Yavaş’ın Avrupa ülkelerindeki sokak hayvanları konusunda yaptığı açıklamalara Tosun’un sosyal medya üzerinden tepki göstermesiyle başladı. Bu tepkiden kısa bir süre sonra Tosun, kanal yönetimi tarafından zorunlu izne çıkarıldı.

Tosun, kendisine destek mesajı gönderen takipçilerine teşekkür ederek, “Destekleriniz için çok teşekkür ederim. Hepiniz çok değerlisiniz. Zorunlu izne çıkarıldım, henüz işten çıkarılmadım. Bilginize sunarım,” şeklinde bir açıklama yaptı.

MANSUR YAVAŞ’TAN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Tosun’un, Yavaş’a yönelik açıklamaları nedeniyle işten çıkarıldığına dair iddialar kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Mansur Yavaş, konuya ilişkin sessizliğini bozarak Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesaplarından imzalı bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Bu iddialar tamamen yanlıştır ve asılsızdır," ifadeleri kullanıldı.

Açıklamanın tamamı şu şekilde:

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *