"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Hafif yağmur
18°
34,2906 %0.16
37,0922 %-0.36
2.313.522 %-1.105
3.029,35 0,58
Ara
İşçi Haber Gündem Mantar üreticisi kadın kahvaltı bahanesiyle öldürüldü

Mantar üreticisi kadın kahvaltı bahanesiyle öldürüldü

Yalova'da boğularak öldürülen mantar üreticisi Canan Cerit'in (55), haftanın belirli günlerinde evinde çalışanlarıyla kahvaltı yaptığı öğrenildi. Olay günü ise şüphelilerin, kahvaltı yapma bahanesiyle Cerit'in evine girdiği bildirildi. İşte olaya dair bilgiler haberimizde...

Olay, 23 Ekim sabahı Yalova'nın Çiftlikköy ilçesine bağlı Sultaniye Mahallesi'nde gerçekleşti. Mantar üretimi yapan iş insanı Canan Cerit'ten haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine, Cerit'in 4 katlı binanın 2. katındaki evine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Ekipler, Cerit'i evinde yerde, elleri ve ayakları arkadan halatla bağlı halde, yüzüstü yatar durumda buldu. Yapılan incelemede, boğazında bağlı bir havlu bulunan Cerit'in ağzının kapatılarak boğularak öldürüldüğü belirlendi. Olayın ardından, Cerit’in yanında çalışan üç kişinin, bir kadın dahil olmak üzere, cinayeti işleyip değerli eşya ve paraları çaldığı iddia edildi. Soruşturma ise devam ediyor.

Canan Cerit’in, haftanın belirli günlerinde çalışanlarıyla evinde kahvaltı yaptıktan sonra işine geçtiği, olay günü de şüphelilerin kahvaltı yapma bahanesiyle eve geldiği ifade edildi. Bu durum, cinayetle ilgili soruşturmada önemli bir detay olarak değerlendiriliyor.

Canan Cerit'in otopsisi, Adli Tıp Kurumu'nda gerçekleştirildi. Cenazesi, dün Termal ilçesindeki Gökçedere Merkez Nur Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Termal İlçe Mezarlığı'na defnedildi.

Şüphelilerin İran'a kaçmış olabileceği üzerinde durulurken, soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *