"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2719 %-0.01
37,0378 %0.01
2.304.300 %0.052
3.024,82 -0,10
Ara
İşçi Haber Gündem Meclis'te ziyaretçi girişinde yeni karar: Ne zaman kullanıma alınacak?

Meclis'te ziyaretçi girişinde yeni karar: Ne zaman kullanıma alınacak?

Konuya ilişkin TBMM İdare Amiri ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay tarafından yapılan açıklamada, Meclis'e gelen ziyaretçilerin girişi için yeni bir kapının yapıldığı bildirildi.

Yeni ziyaretçi kapısı yapılması kararının alındığını açıklayan TBMM İdare Amiri ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay,  "Dikmen 2 No'lu" isimli giriş kapısının gelecek haftadan sonra kullanıma alınacağını duyurdu. 

"TRAFİK YOĞUNLUĞU DA HAFİFLEYECEK"

Atay, ziyaretçilere açılan yeni kapının Meclis'in 5. kapısı olacağını bildirerek, şu sözleri sarf etti:

"TBMM'ye araçla gelen ziyaretçilerimiz, yeni yapılan ve Dikmen 2 No'lu kapı olarak adlandırdığımız kapıdan giriş yapacak. Bu kapı, TBMM'nin beşinci kapısı olarak açılacak. Böylece, Çankaya ve Dikmen 1 No'lu kapıdan girişler azalacak, trafik yoğunluğu da hafifleyecek.

Özellikle siyasi partilerin grup toplantılarının yapıldığı günlerdeki yoğunluğun da önüne geçmiş olacağız. Milletvekillerimizle görüşmeye gelen ziyaretçilerimiz, araçla daha rahat giriş yapacak. Kapının bulunduğu bölgede otopark yer alıyor. Bu otoparkta da düzenlemeye gidildi. Ziyaretçiler araçlarını otoparka bırakıp bu kapıdan giriş yapabilecek."

GİRİŞLER NE ZAMAN YAPILABİLECEK?

Atay, Dikmen 2 No'lu kapının yapımıyla yeni bir kontrol ve giriş noktası oluşturulduğunu aktararak ziyaretçilerin bu kapıdaki kontrollerin ardından Meclis yerleşkesine giriş yapabileceğini bildirdi.

Öte yandan, gelecek haftadan sonra yeni giriş kapısının kullanıma alınacağını duyuran Atay,  Çankaya kapıdan, bakanların, milletvekillerinin giriş yapacağını belirtti. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *