"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2499 %0.09
37,0970 %0.2
2.309.458 %-1.315
3.011,64 0,65
Ara
İşçi Haber Gündem Menemen FK, liderlik koltuğunu sağlama aldı

Menemen FK, liderlik koltuğunu sağlama aldı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Menemen FK, liderlik mücadelesinde 68 Aksaray'ı 2-0 mağlup ederek rakibinin 3 puan önüne geçti.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Menemen FK, liderlik mücadelesinde 68 Aksaray'ı konuk etti. Ev sahibi, rakibini 2-0 mağlup ederek 3 puan öne geçti ve liderlik koltuğunu sağlama aldı. 

Rakibi ile puan farkını 3'e yükselten sarı-lacivertliler, 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik alarak yoluna namağlup devam ediyor. 

Ev sahibi ekibin teknik direktörü Burhanettin Basatemür, zorlu karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. 

Rakiplerinin maça iyi başladığını vurgulayan Basatemür, ilk yarıda Aksaray ekibinin iyi pas yaparak oynadığını belirtti. Ancak takımının boşlukları iyi kapatarak fazla pozisyon vermeden oynamaya çalıştığını ifade etti. İkinci yarıda ise oyunun tamamen kendilerine geçtiğini söyleyen Basatemür, daha hızlı hücumlarla güçlü bir performans sergilediklerini ve iki gol atarak galip geldiklerini dile getirdi. İkinci yarıda daha fazla pozisyon bulduklarını aktaran Basatemür, oyuncularını tebrik ederek önemli bir karakter ve duruş sergilediklerini vurguladı. Özellikle ilk yarıda doğru pozisyonlar alarak iyi mücadele ettiklerini belirten teknik adam, gol yemeden atlatılan sürecin ikinci yarıda daha iyi bir oyun sergilemelerini sağladığını ifade etti. Tüm oyuncularını tebrik eden Basatemür, bu başarılı performanslarının devam etmesi dileğinde bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *