"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2509 %0.09
37,0858 %0.17
2.294.989 %-2.145
3.011,72 0,65
Ara
İşçi Haber Gündem Meteorolojiden fırtına ve kuvvetli yağış uyarısı

Meteorolojiden fırtına ve kuvvetli yağış uyarısı

Karadeniz, Akdeniz ve Ege Denizi için fırtına, Marmara'nın doğusu ile Batı Karadeniz'de kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Batı Karadeniz'de rüzgar yarın sabah saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatı yönlerden esecek. Doğuda ise güneybatı rüzgarı hakim olacak. Salı günü öğle saatlerinden itibaren bu rüzgar, 6 ila 8 kuvvetinde fırtına ve yer yer kuvvetli fırtına şeklinde etkili olacak. Fırtınanın, salı akşam saatlerinde batıda ve çarşamba akşam saatlerinde genel olarak etkisini kaybetmesi bekleniyor.

DOĞU KARADENİZ VE GÜNEY EGE'DE DURUM

Doğu Karadeniz'de, yarın öğle saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde rüzgar esecek ve salı öğle saatlerine kadar etkili olacak. Güney Ege'nin güneyinde de yarın öğle saatlerinden itibaren rüzgar, batı ve kuzeybatı yönlerden fırtına şeklinde esecek. Bu fırtınanın salı günü ilk saatlerde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

BATI AKDENİZ'DE RÜZGAR

Batı Akdeniz'de yarın öğle saatlerinden itibaren batıda, akşam saatlerinden itibaren Antalya Körfezi'nde kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde esecek rüzgarın, gece saatlerinden sonra batıda, salı öğle saatlerinde ise Antalya Körfezi'nde etkisini kaybetmesi öngörülüyor.

İSTANBUL'DA YAĞIŞ BEKLENİYOR

Bugün akşam saatlerinden itibaren Edirne'den başlayarak Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale'nin doğusu ve Balıkesir'in kuzeyinde yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Bu yağışların gece saatlerinde etkisini kaybetmesi öngörülüyor.

İstanbul'da da bu gece saatlerinden itibaren görülecek yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanağın sabah saatlerine kadar etkili olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca, bu gece saatlerinden itibaren Kocaeli, Yalova ve Bursa'da, yarın sabah saatlerinden itibaren ise Sakarya, Bilecik, Zonguldak, Düzce, Bartın, Bolu, Karabük ile öğle saatlerinden sonra Kastamonu ve Sinop'ta yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *