"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2719 %-0.01
37,0378 %0.01
2.304.300 %0.052
3.024,82 -0,10
Ara
İşçi Haber Gündem Metin Cihan'dan AK Parti'li Filiz Özçörekçi hakkında şok iddia!

Metin Cihan'dan AK Parti'li Filiz Özçörekçi hakkında şok iddia!

Gazeteci Metin Cihan, AK Parti'li Filiz Özçörekçi'nin sahte diploma ve yalan beyan paylaştığına dair iddialarda bulundu.

Gazeteci Metin Cihan, Twitter hesabından AK Parti'li Filiz Özçörekçi hakkında şok bir iddia ortaya attı. Cihan'ın paylaşımına göre Filiz Özçörekçi sahte diploma ve yalan beyanla kendi partisini de kandırıyor.

İşte gazeteci Metin Cihan'ın o paylaşımı: 

 

''Tanıştırayım. filiz hanım, sahte diploma ve yalan beyanla her seçimde aday oluyor. resmi makamlar bir yana, kendi partisini de kandırıyor. ya da bilmiyorum, belki de partisinde böyle şeyler sorun olarak görülmüyor. (paylaşmadan önce kendisiyle de konuştum. detayları anlatacağım.). Sahte diploma ve cimer şikayet görüntüleri dm’den geldi. ilk iş olarak filiz hanım’a ulaştım. sadece bu iddianın doğru olup olmadığını sordum. siyasi kariyer hırsını tam olarak yansıtan bir hırçınlıkla karşılaştım.''

Daha sonra Özçörekçi'nin kendisine küfür ettiğini söyleyen Cihan, '' tek ilgilendiği şey, bilgiyi kimin verdiği oldu. Buna rağmen, gerçeği öğrenme çabamı sürdürdüm. mezuniyet belgesi gönderebileceğini söyledi. istedim. gönderdi. tam ikna oluyordum ki, 2020 mezunu olduğunu fark ettim. ama filiz hanım 2015, 2018, 2019 seçimlerinde sahte mezun olarak takılıyormuş. niye böyle diye sordum. sustu.'' diyerek bazı görseller de paylaştı. 

 

Metin Cihan, ''mezun kılığında yakınlarını, partisini, devleti yıllarca aldatmış. peki ama 2008 tarihli ön lisans diploması gerçek olamaz mı? 2 yıl okuyup bu diplomayı hak etmiş olabilir.. diye düşünürken 2007’de sınava girdiğini öğrendim. okula girişi de 2007. kendi kendine diploma hazırlamış.'' dedi. 

İşte Metin Cihan'ın paylaştığı diğer görseller: 

İlginizi çekebilir

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *