"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2644 %-0.05
37,0871 %0.26
2.300.649 %0.386
3.011,62 0,63
Ara
İşçi Haber Gündem Metrobüste korkutan yangın: Yolcular acil durumda tahliye edildi!

Metrobüste korkutan yangın: Yolcular acil durumda tahliye edildi!

Cihangir metrobüs durağında bir metrobüsün motor kısmında bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

İstanbul’un Avcılar ilçesindeki Cihangir metrobüs durağında, sabah saatlerinde bir metrobüsün motor kısmında yangın çıktı. Olay, metrobüs seferini gerçekleştiren aracın motor bölümünde aniden dumanların yükselmeye başlamasıyla başladı. Yangının sebebi henüz belirlenemedi.

Avcılarda metrobüste yangın

Olay Anı 

Dumanları fark eden vatandaşlar, duraktaki güvenlik görevlilerine ve metrobüs şoförüne durumu hemen bildirdi. Yolcuların güvenliği için hızlı bir tahliye işlemi gerçekleştirildi. Metrobüste ve durakta bulunan yangın söndürme tüpleri ile güvenlik görevlileri, yangına müdahale ederek durumu kontrol altına aldı.

Kısa süre içerisinde olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangının söndürülmesinin ardından soğutma çalışmaları yaparak olası yeniden alevlenmelerin önüne geçti.

Avcılarda metrobüste yangın Yolcular tahliye edildi

Yangın sonrası, metrobüs güvenli bir alana çekilerek yolcuların tahliyesi tamamlandı. Olayın ardından yaşanan panik anları, cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Vatandaşlar, yangın nedeniyle kısa süreli bir korku yaşarken, olayın hızlı bir şekilde kontrol altına alınması rahat bir nefes aldırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *