"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2509 %0.09
37,0858 %0.17
2.294.989 %-2.145
3.011,72 0,65
Ara
İşçi Haber Gündem Motokuryelerden cinayete tepki: Bursa'da Ata Emre Akman için anma sürüşü

Motokuryelerden cinayete tepki: Bursa'da Ata Emre Akman için anma sürüşü

Bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Ata Emre Akman için Bursa'da motosikletli kuryeler konvoy oluşturdu.

Balıkesir'de pizza götürdüğü sokakta uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Ata Emre Akman için Bursa'da motosikletli kuryeler konvoy oluşturdu.

Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu önünde bir araya gelen Bursa Motosikletli Kuryeler Derneği üyesi 150 motokurye, Mudanya Yolu Caddesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı ve Özlüce güzergahını takip ederek İzmir Yolu Caddesi'nden stadyuma döndü.

Tur süresince Akman'ın fotoğraflarının bulunduğu motosikletlerinin kornalarına basarak farkındalık oluşturmaya çalışan gruba bazı sürücüler yine kornayla destek verdi.

Türkiye Motosikletli Kuryeler Federasyonu ve Bursa Motosikletli Kuryeler Derneği Başkanı Turgut Ay, AA muhabirine, yaşanan acı olayı kınadıklarını söyledi.

Trafik kazası ve diğer adli vakalarda 2022 yılı başından bu yana yaklaşık 200 motokuryenin hayatını kaybettiğini belirten Ay, Akman'ın ailesine ve motokurye camiasına başsağlığı diledi.

Bu etkinliği Akman'ı anmak ve motokuryelerin karşılaştığı güçlüklere dikkati çekmek için düzenlediklerini dile getiren Ay, destek olan herkese teşekkür etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *