"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2509 %0.09
37,0858 %0.17
2.294.989 %-2.145
3.011,72 0,65
Ara
İşçi Haber Gündem Müge Anlı'da mide bulandıran detaylar! Sapık baba seri tecavüzcü çıktı

Müge Anlı'da mide bulandıran detaylar! Sapık baba seri tecavüzcü çıktı

Müge Anlı, bugünkü canlı yayınında Selahattin Yalnız isimli babanın yaptıklarını tek tek anlattı.

ATV'de yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına katılan Selahattin Yalnız'ın, 10 yıldır biri engelli 3 kız kardeşe cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı. Müge Anlı'nın canlı yayınında gün yüzüne çıkan gerçekler, kamuoyunu dehşete düşürdü.

Muğla'nın Ortaca ilçesinde 17 Mayıs'ta kaybolan Figen Tülay Bayındır ve Bahar Demir'i bulmak için programın kapısını çalan Selahattin Yalnız, üvey kızlarının eve dönmesini istedi.

Yalnız, anne Fitnat Ertekin ve zihinsel engelli abla Gizem Demir ile birlikte kaybolan kızları bulmak için Müge Anlı'ya başvurdu. Aile, kızların babalarını uyku ilacı ile uyutarak evden kaçtığını ve evdeki 63 bin TL'yi de yanlarında götürdüklerini iddia etti.

Programda olay araştırılmaya başlanınca, perde arkası herkes için şoke edici oldu. Yalnız, Fitnat Ertekin'in öz kızı Figen Tülay Bayındır'a çocukluğundan beri sahip çıktığını, ardından Bahar Demir ve zihinsel engelli ablası Gizem Demir'i de evine alarak onlara babalık yaptığını öne sürdü. Yalnız, kızlarına öz kızları gibi davrandığını ve her ay kartlarına para yatırdığını iddia etti.

Kayıpların 15. gününde Müge Anlı ve ekibi, Figen Tülay Bayındır ve Bahar Demir'i buldu. Kızlar, çarpıcı gerçekleri Müge Anlı'ya anlattı. Gizli bir tanık ise kızların saldırıya uğradığı videoları ekibe ulaştırdı.

Programda Figen ve Bahar adlı kızları arayan Selahattin ile ilgili bugün korkunç sırlar anlatıldı. Adamın, genç kızlara ve yanındakilere "Hepinizi karım yapacağım" dediği ve üvey kızlarına yıllardır tecavüz ettiği ortaya çıktı. Kayıp kızlar üvey babalarının kendilerine küçük yaşlarından beri tecavüz ettiğini, satırla saldırdığını, dövdüğünü söyledi.

3 KIZA DA CİNSEL İSTİSMAR

Delillerle kanıtlanan cinsel istismar, Selahattin Yalnız'ın yıllardır 3 kıza da cinsel istismarda bulunduğunu gösterdi. Üvey baba ise videoların sahte olduğunu ve kızların kendisine istismarda bulunduğunu iddia etti.

Müge Anlı, yayında sinirlenerek "Ben 34 yıllık televizyoncuyum. Hangi görüntünün montaj olup olmadığını anlarım. Sen daha televizyonun düğmesini açmayı bilmezken ben program yapıyordum" diyerek yaşananlara tepki gösterdi.

"SUSMAK ZORUNDA KALDIM"

Anne Fitnat Ertekin ise eşinin 9 yıldır kızı Tülay ile evli olduğunu belirtti. Zihinsel engelli abla Gizem Demir ise üvey babayı savundu.

Kızların büyük ablası Gizem'in de Selahattin ile ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Kızlar, Gizem'in Selahattin ile kendi rızası ile birlikte olduğunu söyledi.

Canlı yayında, anne Fitnat Ertekin ve üvey baba Selahattin Yalnız, Muğla'da tutuklanarak mahkemeye sevk edildi. Anne, "Ben her şeye şahittim, susmak zorunda kaldım" dedi.

11 ÇOCUĞU VARMIŞ

Anlı, “Selahattin mahkemede yaptıklarını inkar etmiş. Selahattin ile ilgili size bambaşka bir şey anlatacağım. Meğerse Avustralya'ya gitmiş bu. Bir sürü de çocuğu var bu adamın. Bizim saydığımız 11 tane. 3 tane mi 4 tane mi ne karısından. Gayrimeşru çocuğu var onu vermişler yurda. Dün Avustralya'dan bizi aradılar. Adama bak bir de kalkmış Avustralya'ya da gitmiş. Bizim babamız Fatih'ten Taksim'e gidemez. Avustralya'ya gitmiş Bir de oraları da karıştırmış oralardan sınır dışı edilmiş” dedi.

BABA TUTUKLANDI, ANNE SERBEST KALDI

Selahattin Yalnız, mahkemede de suçlamaları reddetti. Delilleri inceleyen mahkeme, anneyi adli kontrol şartıyla serbest bırakırken, üvey babayı cinsel istismar suçundan tutuklayarak cezaevine gönderdi.

Mahkeme sonrası zihinsel engelli abla Gizem Demir, savcının talimatıyla devlet korumasına alındı.

AVUKAT BULAMADI

Mide bulandıran olayda Yalnız, emniyete götürülürken çevredeki vatandaşların tepkisine uğradı. Linç edilmekten son anda kurtulan Yalnız, kendisini savunacak avukat da bulamadı. Yalnız'a baro avukat görevlendirdi.

SAPIK BABA SERİ TECAVÜZCÜ ÇIKTI

Müge Anlı'nın ortaya çıkardığı tecavüz skandalında yeni detaylara ulaşıldı. Müge Anlı, bugünkü canlı yayında sapık Selahattin Yalnız'ın tutuklandığını açıkladı. Savcılık ifadesinin tam 5 saat sürdüğünü belirten Anlı şu bilgileri paylaştı:

İlk eşiyle 6 ay evli kalmış ilk eşini darp etmiş kalçasından bıçaklamış. Avustralya'da akıl hastanesinde 10 gün yatmış. İkinci olarak Kıbrıslı biriyle evlenmiş. 3 ya da 4 kızları olmuş. Karşı komşusunun 16 ya da 18 yaşında olan kızına da tecavüz etmiş. Kız hamile kalmış bu birliktelikten olan çocuğu doğurmuş. Dünyaya gelen bebeği direkt hastaneden yurda vermişler.

Üçüncü olarak yine Avustralyalı bir kadınla evlenmiş ondan da iki kızı bir oğlu var şu an. Bu kadını da darp ettiği için cezaevine giriyor. Diğer eşi çocuklarının velayetini alıyor. Ve sınır dışı ediliyor" ifadelerini kullandı.

ÖZ ÇOCUKLARINI İSTİSMAR ETMİŞ

Selahattin Yalnız'ın dayısı Necati Bayar ise canlı yayına telefonla bağlandı. Bayar, Selahattin'in öz çocuklarını da istismar ettiğini anlattı.

Bayar "1. çocuğu 3-5 yaş arasında tecavüze uğradı. İkinci kız 4 yaşındayken tecavüze uğradım diyor. Ortanca çocuk 6 ve 11 yaşı arasında tecavüze uğradığını söylüyor. Diğer eşinden olan çocuğu da tecavüze uğradığını söylüyor. Elimde 4 sayfa ifade ver size gönderebilirim." ifadelerini kullandı.

KOMŞUNUN KIZINA TECAVÜZ ETMİŞ

Açıklamalarının devamında ise "Karşı komşusu Yunanlı ailenin kızına da tecavüz ediyor. Kız utanıyor ailesine söyleyemiyor. Ablasının yanında doğum yapıyor. Ve bu çocuğu bir doktora evlatlık vermişler" şeklinde konuştu.

Müge Anlı ise o ifadeleri istedi ve buradaki savcılığa ileteceğini söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *