"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2457 %0.08
37,0191 %-0.04
2.314.203 %-0.291
3.025,99 1,13
Ara
İşçi Haber Gündem Mustafa Sarıgül'den açıklama: Bu konudaki son konuşmam

Mustafa Sarıgül'den açıklama: Bu konudaki son konuşmam

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, sosyal medyada yayılan ve kendisine ait olduğu iddia edilen videoyla ilgili bir kez daha açıklama yaptı.

Kendisine destek verenlere teşekkür eden Sarıgül, "Bu ihaneti yapanlar, hem bu dünyada hem de ahiret dünyasında hak ettikleri cezayı alacaktır" dedi.

Sarıgül, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, daha önce böyle bir durumla karşılaşmadığını belirterek, kendisine destek veren herkese minnettarlığını dile getirdi.

Sarıgül, açıklamasında şunları kaydetti:

"Siyasi hayatım boyunca çok olay yaşadım. Alkışı duydum, ihaneti gördüm ama böylesini hiçbir zaman yaşamadım. Dün gün boyu verdiğiniz desteklere çok teşekkür ediyorum. Hiçbir siyasi parti farkı gözetmeksizin benimle beraber oldunuz. O enerjinizi hissettim. Bu ihaneti yapanlar bu dünyada da hak dünyada da inşallah hak ettikleri cezayı alacaktır."

Daha önceki açıklamalarında da videonun montaj olduğunu ve yargıya başvuracağını söyleyen Sarıgül, avukatlarının Ulusal Kriminal Büro'nun incelemesi sonucunda görüntülerdeki kişinin kendisi olmadığını kanıtladıklarını da belirtmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *