"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2517 %-0.03
37,0413 %0.09
2.304.856 %-0.741
3.032,11 0,14
Ara
İşçi Haber Gündem 'Öfke Kontrolü Eğitiminde' öfkelerini kontrol edemediler!

'Öfke Kontrolü Eğitiminde' öfkelerini kontrol edemediler!

Trabzon'da gerçekleşen olay gündem oldu. Toplu taşıma kullanan sürücülere verilen öfke kontrolü eğitiminde tartışma yaşandı.

Öfke kontrolü eğitiminde tartışma yaşandı.

Toplu taşıma hizmeti veren sürücüler için öfke kontrolü eğitimi hazırlandı. Eğitimin sürücülerin yolcu ve birbirleriyle doğru iletişim kurmalarını sağlamakyı amaçladı.

Eğitim projesinin imza protokolünde, bazı temsilciler ile belediye yetkilileri arasında yaşanan tartışma ise gündeme oturdu.

Eğitim programı imza töreni Trabzon'da gerçekleşti. 

Sürmene Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ekrem Yılmaz "Bu eğitimi verin, bu bir ihtiyaçtır. Biz eğitime karşı değiliz. Belediye olarak zaten bütün yetkiyi toplamışsın üzerine, eskiden kurulmuş sivil toplum örgütleri var. Bunların tamamını diskalifiye ediyorsunuz. Size çok saygı duyuyorum. Valilikten geldiğiniz için sizinle diyalog kuramıyorum. Biz oda başkanıyız. Şoförüme eğitim verecekseniz, bunu bileceğim." diye Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile tartıştı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ise "Göreve geldiğimizden beri en çok diyalog kurduğumuz kesim şoförlerdir. Şimdi kameralar önünde şov yapmayalım, sakin olalım. Bu şekilde iletişim olmaz. Burayı provoke etmek için geldiniz. Bunu kabul etmiyorum. Şoför esnafı ile ilgili güzel bir iş başlatmak için geldim buraya. Burada kalacaksanız, kalma şeklinde konuşacaksınız. Eğer ayrılacaksanız Allah selamet versin. Bu işi biz düzenleyeceğiz. Şu anda seni bilgilendiriyorum. Biz kendi personelimizden başlıyoruz. Bu toplantıda sizler fikirler söyleyeceksiniz. Konuşmamı tamamlayınca sizlere söz verecektim. Ancak siz buraya gelirken provoke etmek için gelmişsiniz." diye karşılık verdi.

Tartışma devam ederken Yılmaz, "İlk önce başkanları eğitime tabi tut. Nerede ne konuşacağımızı nasıl hareket edeceğimizi bilelim. Ondan sonra şoför arkadaşlarımız eğitime tabi tutulsun." dedi.

Toplantı, Murat Zorluoğlu'nun sonlandırmasıyla yarıda kaldı. 

Bunlara da göz atabilirsiniz!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *