"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2295 %-0.11
36,9786 %-0.07
2.278.951 %-0.836
3.015,09 -0,42
Ara
İşçi Haber Gündem Özgür Özel'den Bahçeli'ye dikkat çeken ittifak çağrısı!

Özgür Özel'den Bahçeli'ye dikkat çeken ittifak çağrısı!

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesine ilişkin sözlerine yönelik değerlendirmelerde bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bahçeli'ye çağrıda bulunarak "Sayın Bahçeli kendi ittifakından memnun değilse bizim ittifakımıza, Türkiye ittifakına katılabilir" dedi.

"Hodri meydan" çıkışında bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "Bu kapsamda siparişi yapılan normalleşme ve yumuşama atmosferinin sürdürülebilir hale gelmesinin önünde şayet Milliyetçi Hareket Partisi bariyer olarak telakki ve tarif ediliyorsa bu konuda da geniş bir ittifak husule gelmişse, bize düşen sorumluluk ülkemiz ve milletimiz uğruna her türlü fedakarlığı göze almak, gereğini ise gönül huzuruyla yapmaktır" açıklaması sonrası Özgür Özel değerlendirmelerde bulunarak 'ittifak çağrısı' yaptı.

"BİZİM İTTİFAKIMIZA TÜRKİYE İTTİFAKINA KATILABİLİR"

Gazetecilerin sorlarını yanıtlayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, söz konusu konuya ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

"Belli ki Cumhur İttifakı'nda sorunlar var" söyleminde bulunan Özel, Bahçeli'ye çağrıda bulunarak şu ifadelere yer verdi:

"Cumhur İttifakı'nın sorunları Cumhur İttifakı'nın sorunlarıdır. Bizim kimseyle bir tartışmamız, gerginliğimiz yok. Sayın Bahçeli'ye bir davette bulunayım Sayın Bahçeli memnun değilse bizim ittifakımıza Türkiye ittifakına katılabilir."

"SUÇ ORTAĞINI BİZE DOĞRU İTMESİNLER"

"Bu krizi yaratan AK Parti ve kendilerinin birlikteliğinin sorumluluğundan kaçmayıp emekçilere ve emeklilere sahip çıkacak bir mücadeleye varsa gelsin Türkiye ittifakına katılsın. Kimse bize ittifak falan önermesin. Bugünün sorumluları bunun sorumluluğunu taşıtacak. Sayın Bahçeli, şöyle bir kolaycılık yapmasın. Memleketi bu hale getirip suç ortağını bize doğru itmesinler. Bu sorunları ya çözsünler ya bıraksınlar biz çözeriz."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *