"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2880 %0.08
36,9857 %-0.09
2.262.093 %-1.524
2.998,70 -0,97
Ara
İşçi Haber Gündem Samsun'da uyuşturucu operasyonu: Mide ve bağırsaklarına saklamışlar!

Samsun'da uyuşturucu operasyonu: Mide ve bağırsaklarına saklamışlar!

Dünyada ve Türkiye'de kullanımı artan uyuşturucuya karşı ülkemizde gerçekleştirilen mücadelelerde uyuşturucu satıcılarına darbe vurulmaya devam ediyor. Son yaşanan gelişmede ise Samsun'da mide ve bağırsaklarına uyuşturucu saklayan 2 zanlının yakalandığı öğrenildi.

Samsun'da uyuşturucu ticareti yapanların yakalanmasına yönelik Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalarda mide ve bağırsaklarında uyuşturucu sakladığı tespit edilen A.A. ve H.T olmak üzere 2 zanlı ile bu kişilere yardım eden R.K. isimli 1 şüphelinin gözaltına alındığı duyuruldu. 

Edinilen bilgilerde şüpheliler hakkında, "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan adli işlem başlatıldığı öğrenildi. 

ÇEKİLEN RÖNTGEN FİLMİ İLE ORTAYA ÇIKTI

Ekiplerce yapılan çalışmalar kapsamında, Samsun otogarına gelen A.A. (36) ile H.T.'nin (44)  bindikleri araç takibe alınarak İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi'nde durduruldu. 

Ancak, zanlıların üzerlerinde, eşyalarında ve araçlarında yapılan aramalarda herhangi bir uyuşturucu maddeye rastlanmazken polisler zanlıların halsiz ve tedirgin davranışlarından şüphelenerek şüphelileri Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. 

Şüphelilerin burada çekilen röntgen filminde, mide ve bağırsaklarında yabancı madde olduğu tespit edilmesi sonrası A.A. ve H.T'ye yapılan tıbbi müdahaleyle 18 paket halinde 500 gram sentetik uyuşturuya el konuldu. 

Öte yandan, gözaltına alınan şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada ise ruhsatsız tabanca ve 99 fişek ele geçirildi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *