"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Hafif yağmur
18°
34,2906 %0.16
37,0922 %-0.36
2.301.106 %-1.307
3.029,35 0,58
Ara
İşçi Haber Gündem Şanlıurfa’da korkutan yangın: Alevler tüm evi sarınca 2’nci kattan atladılar

Şanlıurfa’da korkutan yangın: Alevler tüm evi sarınca 2’nci kattan atladılar

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde bir apartmanda elektrik kontağından çıkan yangın büyük paniğe yol açtı. Yangın sırasında balkonda mahsur kalan genç bir kız ve küçük bir çocuk, çevredeki vatandaşların açtığı battaniyeye atlayarak kurtuldu. O anlar vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesindeki bir evde çıkan yangında mahsur kalan 2 çocuk, vatandaşlarca açılan battaniyeye atlayarak kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre yangın, Akçakale ilçesine bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi 4 katlı binanın ikinci katında bulunan dairede çıktı. Yangını gören çevredekiler durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

 

 

ALEVLER TÜM EVİ SARDI, ÇAREYİ ATLAMADA BULDULAR

Kısa sürede tüm evi saran alevler, bir genç kız ve çocuğun balkonda mahsur kalmasına neden oldu. İtfaiye ekipleri gelmeden önce dumandan etkilenen genç kız ve çocuk, vatandaşların açtığı battaniyeye atlayarak kurtuldu.

 

 

Çocukların atlama anları cep telefonu kamerasına yansıdı. Yaralanan çocuklar, 112 Acil Sağlık ekiplerince Akçakale Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kurtarılan iki kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı. İtfaiye ekiplerince söndürülen yangın sonrası evde maddi hasar meydana geldi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *