"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2483 %0.07
37,0158 %-0.02
2.314.500 %-0.147
3.024,32 1,07
Ara
İşçi Haber Gündem Sarıgül'den sert çıkış: Böylesine aşağılık bir olayla karşılaşmadım

Sarıgül'den sert çıkış: Böylesine aşağılık bir olayla karşılaşmadım

Gündeme bomba gibi düşen ve kısa sürede sosyal medyada yayılan Sarıgül'e ait olduğu iddia edilen videoya ilişkin Sarıgül'den yeni bir açıklama geldi. Ayrıca Sarıgül'ün avukatları da basın açıklamasında bulunarak "İstanbul 3. Sulh Ceza Mahkemesi’nin 2024/182447 E. sayılı dosyası ile yayın yasağı kararı vermiştir" dedi.

Sosyal medyada dolaşıma sokulan ve kısa sürede yayılan videoda yer alan kişinin kendisinin olduğunun iddia edilmesi sonrası ilk olarak yazılı mesaj yayımlayan CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, bu kez video mesaj paylaşarak sert bir dille tepkisini ortaya koydu. 

"50 YILLIK SİYASİ HAYATIMDA ÇOK ZORLUKLARLA, ENGELLERLE KARŞILAŞTIM AMA..."

Sosyal medya platformu X üzerinden kendisinin olduğu iddia edildiği cinsel ilişki videosunun yayımlanması sonrası Sarıgül açıklamada bulunmuş ve şu ifadelere yer vermişti:

"Hakkımda yayımlanan video montaj, şantaj, tehdit içeriklidir. Türkiye'nin en önemli ve güvenilir kriminal bilirkişi uzmanlarından gerekli inceleme raporlarını kamuoyuyla paylaşacağız. Bize ve aileme bu çirkin iftiraları atıp tehdit eden alçaklarla yargı önünde hesaplaşacağız."

Bu kez de video mesaj yayımlayan Sarıgül, paylaşımında şu sözleri sarf etti:

"50 yıllık siyasi hayatımda çok zorluklarla, engellerle karşılaştım ama böylesine bir kahpelikle, böylesin aşağılık bir olayla karşılaşmadım. Gerçekler mutlaka gün yüzüne çıkacak. Şunu bilmenizi isterim ki vicdan bir gün zorbalığı ve haksızlığı yüzde yüz yenecek."

SARIGÜL'ÜN AVUKATLARINDAN AÇIKLAMA

Sosyal medyada dolaşıma sokulan görüntülere ilişkin bir açıklama da Sarıgül'ün avukatlarından geldi.

Basın açıklamasında bulunan Sarıgül'ün avukatlarının açıklamalarında şu ifadeler yer aldı:

"Müvekkilimiz Mustafa SARIGÜL ile ilgili olduğu iddiasıyla sosyal medya ve internet sitelerinde yayınlandığı görülen videodaki görüntülerin müvekkilimiz Mustafa SARIGÜL’e ait olmadığı, görüntüleri tetkik eden ulusal kriminal büro tarafından teyit edilerek rapor altına alınmış olup bu sabah itibarıyla gerekli adli makamlara sunulmuştur.

Söz konusu videonun yayınlanması ile ilgili olarak İstanbul 3. Sulh Ceza Mahkemesi’nin 2024/182447 E. sayılı dosyası ile yayın yasağı kararı vermiştir. Suça konu işbu videoyu, sosyal medya hesaplarında paylaşan, yayılmasına yardımcı olan tüm hesaplar kayıt altına alınarak, suça iştirak eden bu paylaşım sahipleri ile ilgili savcılık şikayetlerinin işleme konulduğunun altını çizeriz.

Sosyal medya hesaplarında etkileşim temin etme gayesiyle suça ortak olan tüm kişi ve kuruluşlar hakkında hiçbir ayrım gözetilmeksizin hukukun imkân tanıdığı adli ve cezai hesabın sorulacağını kamuoyunun bilgisine sunarız."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *