"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Gündem Şarkıcı Metin Arolat son yolculuğuna uğurlandı

Şarkıcı Metin Arolat son yolculuğuna uğurlandı

Kadıköy'de sahne aldığı otelde şarkı söylediği sırada fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 52 yaşındaki Metin Arolat için İstanbul'da cenaze namazı kılındı.

Arolat'ın cenaze namazı, öğle namazının ardından Teşvikiye Camisi'nde gerçekleştirildi. Taziyeleri sanatçının ablası Fatoş Alkan kabul etti. Cenaze törenine Arolat'ın ailesinin yanı sıra Gülben Ergen, Esra Erol, Bekir Aksoy, Demet Sağıroğlu, Ozan Orhon ve Seda Bakan gibi sanat dünyasından birçok isim katıldı.

Cenazede basın mensuplarına konuşan oyuncu Barış Kılıç, Arolat'ın yetenekli bir reklam yönetmeni ve müzisyen olduğunu belirterek, "En önemlisi çok iyi kalpli bir insandı. Çok üzgünüm, erken yaşta aramızdan ayrıldı. Allah rahmet eylesin," dedi.

Oyuncu Nilgün Belgün ise Arolat'ın genç yaşta kaybedilmesinin şok edici olduğunu ifade ederek, "Hepimizin dostuydu. Sevgi dolu bir adamdı. Ani bir kayıp," diye konuştu.

Televizyon programcısı Esra Erol, "Çok erken yaşta hayatını kaybetti. Çekecek çok projeleri vardı. Çok üzgünüz," dedi.

Metin Arolat, 23 Eylül Pazartesi günü İzmir'deki aile kabristanına defnedilecek. 1972 yılında İzmir'de doğan Arolat, Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun olduktan sonra 1995 yılında "Ayrılık Olmaz" adlı albümüyle müzik kariyerine adım attı. Yönetmenlik ve şarkıcılık kariyerini bir arada sürdüren Arolat, "Yine Bir Başıma," "Kabul Et," "Lütfen Yaz Gelsin," "Çok Daha Ötesi," ve "Karavan" gibi birçok başarılı projeye imza attı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *