"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2314 %-0.14
37,0830 %0.25
2.320.889 %2.131
3.004,57 0,39
Ara
İşçi Haber Gündem Savunma Sanayi Başkanı'ndan uyarı: Terör amacına ulaşamayacak!

Savunma Sanayi Başkanı'ndan uyarı: Terör amacına ulaşamayacak!

Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, TUSAŞ'ın Kahramankazan yerleşkesine yönelik hain saldırının asla amacına ulaşamayacağını belirtti.

Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, TUSAŞ’ın Kahramankazan yerleşkesine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısının ardından sektördeki çalışanlara yönelik bir mesaj yayımladı. Görgün, bu hain saldırıyı şiddetle kınadığını belirtirken, hayatını kaybeden savunma sanayisi şehitlerine Allah'tan rahmet, ailelerine ve TUSAŞ camiasına başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diledi.

Terörün Karanlık Yüzü

Görgün, saldırının terör örgütlerinin sivilleri hedef alan karanlık yüzünü bir kez daha gözler önüne serdiğini ifade etti. “Bu saldırının amacı, masum insanların canına kastederek Türkiye aleyhinde propaganda malzemesi üretmekti” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Kararlılık Vurgusu

Görgün, TUSAŞ’ı hedef alan bu alçak saldırının asıl amacını çok iyi bildiklerini belirterek, “Hain saldırıların asla amacına ulaşamayacağı ve bizleri yıldıramayacağı bilinmelidir. Ülkemiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğiyle terör örgütleriyle mücadelesine kararlılıkla devam edecektir” dedi.

Savunma Sanayii Başkanlığında Görgün Dönemi - Sanayi Gazetesi

Görgün, bu saldırının tüm dünyada terör örgütlerine karşı verilecek ortak mücadele için bir dönüm noktası olmasını umduğunu vurguladı. “Milletimizin gücünü ve değerli savunma sanayisi çalışanlarının desteğini alarak çıktığımız bu yoldan asla dönmeyeceğiz” ifadelerini kullandı. Türk savunma sanayisinin başı sağ olsun, aziz vatanımız sağ olsun diyerek mesajını tamamladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *