"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2499 %0.09
37,0970 %0.2
2.309.458 %-1.315
3.011,64 0,65
Ara
İşçi Haber Gündem Sokak röportajında Erdoğan’a yönelik sözler gündem oldu: ‘Bu adamın derdi ne?’

Sokak röportajında Erdoğan’a yönelik sözler gündem oldu: ‘Bu adamın derdi ne?’

Sokak röportajları sosyal medyanın gündemine oturmaya devam ediyor. Sosyal medyada yayılan videoda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yapılan yorumlar geniş yankı buldu.

Sokak röportajında kendisine mikrofon uzatılan bir vatandaş, Erdoğan’ın yoğun mesaisine ve yaptığı açılışlara övgüde bulunarak, "Gece evde oturuyoruz, televizyonu açıyoruz; adam kükrüyor. Uyuyoruz, sabah kalkıyoruz bir bakıyoruz ki adam Urfa’da açılış yapıyor. Evden çıkıyoruz arkadaşımızın dükkanına gidiyoruz. Dükkânda televizyona bir bakıyoruz ki adam İstanbul’a gelmiş, İstanbul’da açılış yapıyor. Oradan da çıkıyoruz başka bir yöne gidiyoruz bakıyoruz ki adam Çin’e gitmiş" ifadelerini kullandı.

VERECEĞİMİZ VERGİYLE BİLE YALNIZ BIRAKMIŞIZ, HİZMET BEKLİYORUZ”

Erdoğan’ın sıklıkla seyahat ettiğini ve çok çalıştığını vurgulayan vatandaş, "Bu adamın derdi ne ya? 70 yaşında bir adam. Biz onun inandığı gibi inanmıyoruz ki, inansak her şey düzelecek" dedi.

Konuşmasının devamında Erdoğan'ın çok fazla sorumluluk taşıdığını ve halkın bu süreçte ona destek vermesi gerektiğini belirterek, “Adamı yalnız bırakmışız, vereceğimiz vergiyle bile yalnız bırakmışız, hizmet bekliyoruz. Adam annesiyle karısını aynı masaya oturtamıyor, dünyayı masaya oturtmuş” ifadelerini kullandı.

Röportaj, sosyal medyada geniş yankı bulurken, yorumlarda kullanıcılar, Erdoğan’ın çalışmalarına ve ülke için yaptığı yatırımlara dikkat çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *