"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2779 %0.01
37,0060 %-0.01
2.308.576 %-0.46
3.017,21 -0,35
Ara
İşçi Haber Gündem SOLOTÜRK, Büyük Zafer'in 102. yılında İstanbul'da etkileyici bir gösteri uçuşu gerçekleştirdi

SOLOTÜRK, Büyük Zafer'in 102. yılında İstanbul'da etkileyici bir gösteri uçuşu gerçekleştirdi

Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi SOLOTÜRK, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında İstanbul'da gösteri uçuşu gerçekleştirdi.

İstanbul Valiliği ve Fatih Belediyesi'nin ev sahipliğinde SOLOTÜRK için Yenikapı Etkinlik Alanı'na özel bir gösteri sahnesi kuruldu.

Akşam saatlerinde havalanan F-16'lar, İstanbul'un gökyüzünde çeşitli manevralar gerçekleştirerek şehir halkına görsel bir şölen sundu.

Yenikapı'daki etkinlikte İstanbul Valisi Davut Gül, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Metin Tokel ve Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, İstanbullularla birlikte gösteriyi izledi. Her yaştan vatandaşın katıldığı etkinlikte izleyiciler, ellerinde Türk bayraklarıyla gösteriyi coşkuyla destekledi.

İstanbul'un tarihi ve doğal güzellikleri üzerinde süzülen uçaklar, kentin farklı bölgelerinden de dikkatlice izlendi. Yaklaşık 30 dakika süren bu etkileyici uçuş, birçok kişi tarafından cep telefonlarıyla görüntülendi.

Gösterinin ardından Yenikapı'daki alana gelen SOLOTÜRK pilotlarından Binbaşı Murat Bakıcı, katılımcılara hitap ederek etkinliği sonlandırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *