"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2295 %-0.11
36,9786 %-0.07
2.278.951 %-0.836
3.015,09 -0,42
Ara
İşçi Haber Gündem Süleyman Soylu ile Özgür Özel arasında ipler geriliyor: 'Akıl operasyonu lazım'

Süleyman Soylu ile Özgür Özel arasında ipler geriliyor: 'Akıl operasyonu lazım'

CHP lideri Özel'in Soylu'ya ‘Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kriminal ve karanlık bakanı’ yakıştırmasının ardından Soylu'dan yanıt gecikmedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamalarda, Cumartesi Anneleri üzerinden eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ‘Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kriminal ve karanlık bakanı’ olarak tanımladı.

Özel’in bu ifadelerinin ardından eski bakan Soylu’dan yanıt gecikmedi.

Sosyal medya hesabı üzerinden CHP lideri Özel’e yanıt veren Soylu, "Yaptırdığınız makyaj operasyonları yetmiyor akıl operasyonu da lazım ancak onun da çaresi yok" ifadelerini kullandı.

Soylu ayrıca CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adını anmadan, “Bir önceki başkanınız da aynı iftiraları söyleyerek ”ortak” kumpasınızla gitti” dedi.

Soylu’nun paylaşımının tamamı ise şu şekilde:

“Özgür Özel bey Yaptırdığınız makyaj operasyonları yetmiyor akıl operasyonu da lazım ancak onun da çaresi yok. Bir önceki başkanınız da aynı iftiraları söyleyerek ”ortak” kumpasınızla gitti. Esas patronunuzdan kurtulabilirseniz, Allah’a şükür biz buradayız… Bu arada cezaevindeki bilumum PKK DHKPC’li kriminal olmayan! terörist arkadaşlarınızı da unutmayınız.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *