"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Az bulutlu
18°
34,2876 %0.15
37,1082 %-0.19
2.322.418 %-0.113
3.025,19 0,44
Ara
İşçi Haber Gündem Suna Keskin kimdir? Keskin’in yaşı ve memleketi hakkında merak edilenler neler?

Suna Keskin kimdir? Keskin’in yaşı ve memleketi hakkında merak edilenler neler?

"Aramızda Kalmasın" programının canlı yayın konuğu olan Suna Keskin, izleyicilerin dikkatini çekti. Peki, Suna Keskin kimdir, yaşı kaç ve nerelidir?

Suna Keskin, ‘’Aramızda Kalmasın'' programına konuk oldu. Canlı yayına çıkan oyuncu merak konusu oldu. İzleyiciler; ‘’Suna Keskin kaç yaşında, kimdir ve nerelidir?'' gibi sorularını araştırıyor. ‘’Aramızda Kalmasın'' konuğu, ‘’Suna Keskin kimdir?, Suna Keskin kaç yaşında ve nerelidir?'' işte detaylar haberimizdedir…

Suna Keskin Kimdir?

Suna Keskin, 30 Ağustos 1940’ta Çanakkale'de doğmuş, Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusudur. Eğitimini Devlet Güzel Sanatlar Akademisi'nin Grafik bölümünde tamamlayan Keskin, amatör olarak Akademi Tiyatrosu'nda tiyatroya adım atmıştır. Haldun Dormen'in yönlendirmesiyle profesyonel tiyatro hayatına 1963 yılında Dormen Tiyatrosu'nda "Montserrah" ve "Şahane Züğürtler" gibi oyunlarla başlamıştır.

Kariyeri boyunca Gen-Ar Tiyatrosu'nu kurmuş, Gülriz Sururi-Engin Cezzar Tiyatrosu'nda ve Hadi Çaman Tiyatrosu'nda uzun yıllar sahne almıştır. Tiyatroda 50'den fazla oyunda rol almış, sinema kariyerinde ise 8 filmde oynamıştır. En bilinen projeleri arasında 1975 yapımı "Aşk-ı Memnu" dizisindeki Peyker rolü ve "Avrupa Yakası"ndaki Sedef karakteri yer almaktadır.

Suna Keskin, sahne performansları ve karakter derinliğiyle Türk tiyatrosunun önemli isimlerinden biri olmuştur.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *