"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2408 %0.05
37,0400 %0.03
2.304.002 %0.033
3.014,78 0,75
Ara
İşçi Haber Gündem Tekirdağ'da içinde yanıcı maddeler bulunan fabrikada yangın!

Tekirdağ'da içinde yanıcı maddeler bulunan fabrikada yangın!

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde deri üretimi yapan fabrikada dün çıkan yangın söndürüldü.

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesindeki bir deri üretim fabrikasında yangın çıktı. Olay, Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana geldi ve fabrikanın çalışanları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Tekirdag Yangin2

Yangına müdahale için hızlıca bölgeye itfaiye, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Fabrikanın güvenliği sağlanarak, hem araç hem de yaya girişine kapatıldı. Ayrıca, vatandaşların güvenliği için bölgeden uzaklaştırılması sağlandı.

Tekirdagda Icinde Yanici Maddeler Bulunan Fabrikada Yangin

Yangın söndürme çalışmalarına, yakın ilçelerden de ek itfaiye ekipleri katıldı. Olayla ilgili gelişmeler ve yangının sebebi hakkında bilgi edinilmeye çalışılıyor. Yangınla ilgili son durum ve müdahaleler hakkında güncel bilgiler için takipte kalın.

20 SAATLİK MESAİDEN SONRA SÖNDÜRÜLDÜ

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde deri üretimi yapan fabrikada dün çıkan yangın söndürüldü.

Tekirdağ’ın Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde çıkan yangın, gece yarısı kontrol altına alındı. Yangına müdahale için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy OSB’ye bağlı yaklaşık 20 itfaiye aracı, iki TOMA ve iki AFAD ekibi sevk edildi. Ekiplerin yoğun çabası sonucunda yangın, sabah saatlerinde tamamen söndürüldü. Yangının ardından soğutma çalışmaları devam etti.

Yangınla mücadele, itfaiye ekiplerinin 20 saatlik yoğun mesaisi ile sonlandı.

Dün öğleden sonra, deri üreten fabrikanın çalışanları 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yangın ihbarında bulunmuştu. Olayın ardından bölgeye itfaiye, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri hızlıca yönlendirildi.

Fabrikanın girişleri araç ve yaya trafiğine kapatıldı ve tedbir amaçlı olarak vatandaşlar bölgeden uzaklaştırıldı. Yangında dumandan etkilenen iki işçi ile yüksekten düşerek hafif yaralanan bir itfaiye eri, sağlık ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *