"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2355 %0.05
37,0342 %0.01
2.308.740 %-0.337
3.021,30 0,97
Ara
İşçi Haber Gündem Terör örgütü DEAŞ 'Şampiyonlar Ligi'ni hedef gösterdi: Hepsini öldürün

Terör örgütü DEAŞ 'Şampiyonlar Ligi'ni hedef gösterdi: Hepsini öldürün

Dış basında yer verilen haber, gündemde şok etkisi yarattı. Söz konusu habere göre DAEŞ, Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçlarına saldırıda bulunacağına ilişkin tehdit içeren paylaşımda bulundu.

Birçok kişide endişeye sebep olan habere göre, terör örgütü DAEŞ Çeyrek final maçlarının yapılacağı Londra, Paris ve Madrid'deki 4 maç için stadyumda katliam yapılmasını teşvik eden paylaşımda bulundu. Yapılan paylaşımda "Hepsini öldürün" mesajı dikkat çekti. 

Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçlarında Londra'da Arsenal ile Bayern Münih, Madrid'de Santiago Bernabeu'da Real Madrid ile Manchester City, Paris'te PSG ile Barcelona ve yine Madrid'de Metropolitano'da Atletico Madrid ile Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek.

Terör örgütü DEAŞ'tan Şampiyonlar Ligi maçları için "Hepsini öldürün" talimatı - Resim : 1

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ÜST SEVİYEYE ÇIKARILDI

DEAŞ'ın tehdit içerikli mesajının ardından 3 şehirde güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı. Ayrıca terörle mücadele alarmında seviye 4'e yükseldi.

Yapılan paylaşımda "Hepsini öldürün" mesajı yer alırken, paylaşımın fotoğrafında maçların oynanacağı 4 stadın adı yer aldı. Ayrıca fotoğrafın içeriğinde elinde tüfek tutan yüzü kapalı bir teröristin bulunduğu görülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *