"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2516 %-0.04
37,0303 %0.04
2.300.788 %-0.329
3.027,33 -0,02
Ara
İşçi Haber Gündem Travis Scott konserinde izdiham yaşandı! Hayranları birbirini ezdi, çok sayıda can kaybı var

Travis Scott konserinde izdiham yaşandı! Hayranları birbirini ezdi, çok sayıda can kaybı var

Amerika'da düzenlenen Astroworld müzik festivalinde Travis Scott konseri vardı. Konserde büyük bir izdiham yaşandı! Hayranları birbirini ezdi, çok sayıda can kaybı var.. İşte haberin detayı..

Amerika'da düzenlenen Astroworld müzik festivalinde Travis Scott sahne aldı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı, konser esnasında hayranları birbirini ezdi. Adeta izdiham yaşanan konserde çok sayıda kişi yaralandı ve 8 kişi hayatını kaybetti. 

KONSERDE İZDİHAM YAŞANDI

Amerika Birleşik Devletleri'nin Houston kentinde Astroworld Festivali'nin açılış gecesi yapıldı. Geceye binlerce kişi katıldı. Açılış konseri için Rapçi Travis Scott davet edilince sevenleri ünlü rapçiyi dinlemek için festival alanına akın etti.

Amerikan basınından aktarılan bilgiye göre yetkililer, kalabalığın sahnenin ön tarafına doğru sıkıştırıldığını ve bu durumun paniğe sebep olduğunu söyledi. Bununla beraber festival alanına giriş noktasında da izdiham yaşandığına yönelilk iddialar var. 

İddialara göre izdiham sonucunda yaralılar ve hatta ölüler de var. Yaralıların arasında 10'lu yaşlarında çocukların olduğu ve en az 8 kişinin de hayatını kaybettiği söyleniyor.

Muhabir Mycah Hatfield, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "NRG Park'taki Astroworld Festivaline vardığımızda izdiham çıktı. Yüzlerce kişi, kontrol noktasını atlayarak VIP güvenlik girişe akın etti. Yaşanan arbedede insanlar ezildi. Bazıları gözaltına alındı." dedi.

İlginizi çekebilir

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *