"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2499 %0.09
37,0970 %0.2
2.309.458 %-1.315
3.011,64 0,65
Ara
İşçi Haber Gündem Türkiye'den İsrail'e fotoğraflı tepki: Soykırım fotoğraflarla duyuruldu

Türkiye'den İsrail'e fotoğraflı tepki: Soykırım fotoğraflarla duyuruldu

Dışişleri Bakanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İsrail'in Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'a fotoğraflı tepki gösterdi. Paylaşımda İsrail’in Gazze’de masum Filistinlilere yönelik işlediği katliam ve soykırım örnekleri yer aldı.

Dışişleri Bakanlığı İsrail hükümetine ve Dışişleri Bakanı Katz’a resmi hesabından yaptığı fotoğraflı paylaşımla tepki gösterdi. 

Bakanlığın X sosyal medya hesabından, İsrail'in masum Filistinlilere yönelik eylemlerine ve işlenen katliama ilişkin paylaşım yapıldı.

İsrail Dışişleri Bakanı Katz'dan hadsiz paylaşım: Türkiye'den peş peşe  tepkiler - Son Dakika Dünya Haberleri | NTV Haber

“HAK ETTİKLERİ CEZALARI ALMALARI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Dışişleri Bakanlığı, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu hükümetine ve Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'a tepki göstererek, "Bu soykırımın sorumlularının hak ettikleri cezaları almaları için çalışmaya devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.

Soykırımla ilgili fotoğrafların da yer aldığı paylaşımda, "Soykırımcı Netanyahu ve hükümetinin eli kanlı mensubu Katz'ın masum Filistinlilere yönelik eylemlerinden örnekler... Bu soykırımın sorumlularının hak ettikleri cezaları almaları için çalışmaya devam edeceğiz." ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *