"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2656 %-0.04
37,1220 %0.35
2.294.392 %0.639
3.014,77 0,73
Ara
İşçi Haber Gündem TUSAŞ saldırısında taksici Murat Aslan şehit düştü! Şehit taksicinin babası duygularını paylaştı!

TUSAŞ saldırısında taksici Murat Aslan şehit düştü! Şehit taksicinin babası duygularını paylaştı!

Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) tesislerine gerçekleştirilen silahlı saldırının detayları gün yüzüne çıkmaya başladı. Saldırıda, teröristlerin hedeflerine ulaşmadan önce taksi şoförü Murat Arslan'ı şehit ettikleri ve cesedini aracın bagajına koyarak olay yerine gittikleri belirlendi. Güvenlik güçleri, saldırının planlaması ve teröristlerin kimlikleri üzerinde kapsamlı bir soruşturma başlattı.

TUSAŞ saldırısını gerçekleştiren biri kadın olmak üzere iki teröristin, olayda kullandıkları taksinin şoförü Murat Arslan'ı şehit ettikleri ve cesedini aracın bagajına yerleştirdikleri belirlendi.

Saldırı Öncesi Acımasızca Şehit Ettiler

Teröristlerin, 06 JMT 07 plakalı taksiyi Kahramankazan ilçesindeki bir duraktan alarak TUSAŞ’a gitmek için bindikleri öğrenildi. Olaydan önce, taksi şoförü Murat Arslan'ı sırtından vurarak naaşını aracın bagajına yerleştirdikleri belirlendi. Ardından TUSAŞ’a ulaşan teröristler, aracın giriş kapısında uzun namlulu silahlarla saldırıyı gerçekleştirdi.

Şehidin Babası Mahmut Arslan: Oğlumu sırtından vurmuşlar

Şehit taksi şoförü Murat Arslan'ın babası Mahmut Arslan, hain saldırı hakkında konuştu. Yaşadığı acıyı dile getiren baba, ‘’Duraktan binmişler arabaya. TUSAŞ'a gidince katliam yapmışlar. Oğlumu aracın bagajına koymuşlar, sırtından vurmuşlar. Ben hala oğlumu göremedim.'' dedi.

Şehidin arkadaşı: Üzgünüz ve sinirliyiz

Murat Arslan'ın yakın arkadaşı Rasim Can Oraz da olaya ilişkin üzüntüsünü dile getirerek, ‘’Biz Murat ağabeyin evinde 2 yıl kiracı olarak oturduk. İyi insanlardı, iyi esnaflardı. Kimseye bir zararları yoktu. Üzgünüz.'' şeklinde konuştu.

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *