"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2367 %-0.13
37,0850 %0.25
2.326.729 %1.69
3.006,20 0,45
Ara
İşçi Haber Gündem TUSAŞ şehidi güvenlik görevlisinin eşi: Benim eşim kahraman!

TUSAŞ şehidi güvenlik görevlisinin eşi: Benim eşim kahraman!

Ankara'da TUSAŞ’a yönelik terör saldırısında şehit olan güvenlik görevlisi Atakan Şahin Erdoğan’ın (42) eşi Pınar Erdoğan, "Şehit olmak istiyordu. 'Ankara'da şehit olamazsın Atakan, şansını kaybettin.' derdim. Ankara'da şehit oldu. Benim eşim kahraman!" diyerek duygularını paylaştı. Eşinin cesaretine ve fedakarlığına olan inancını da vurguladı.

Dün, 1’i kadın 2 teröristin TUSAŞ’a düzenlediği saldırıda 4 TUSAŞ personeli ile taksi şoförü şehit oldu. Şehitlerin otopsi işlemleri Keçiören ilçesindeki Adli Tıp Kurumu Ankara Grup Başkanlığı'nda devam ediyor. Şehit yakınları, işlemlerin tamamlanmasını beklerken büyük bir üzüntü yaşadı ve bazıları gözyaşlarına boğuldu.

TUSAŞ'ta güvenlik görevlisi olarak çalışan şehit Atakan Şahin Erdoğan'ın (42) eşi Pınar Erdoğan, 14 ve 5 yaşında iki kızları olduğunu belirtti. Eşinin mesai arkadaşlarının hayatını kurtarmak için şehit olduğunu ifade eden Pınar Erdoğan, "Şehit olmak istiyordu. 'Ankara'da şehit olamazsın Atakan, şansını kaybettin.' derdim. Ankara'da şehit oldu. Kızlarıma nasıl söyleyeceğim bilmiyorum. Benim eşim kahraman!" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *