"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2499 %0.09
37,0970 %0.2
2.309.458 %-1.315
3.011,64 0,65
Ara
İşçi Haber Gündem Tüyler ürperten pozları olay olmuştu! Uraz Kaygılaroğlu'na tepkiler artıyor!

Tüyler ürperten pozları olay olmuştu! Uraz Kaygılaroğlu'na tepkiler artıyor!

Katil Semih Çelik’in İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i vahşice katletmesi ülke gündeminden düşmezken ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun sanat adı altında verdiği ilginç pozlar tepkilerin odağı olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde 19 yaşındaki katil Semih Çelik, İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i yarım saat arayla vahşice öldürmüştü. Kan donduran bu olay ülke gündeminden düşmezken Fatih'te yaşanan vahşet de ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun "sanat" adı altında verdiği pozları akıllara getirdi.

Elinde satır ve kesik kadın başı ile kanlar içinde poz veren Kaygılaroğlu, tepkilerin odağı oldu. 

Uraz Kaygilaroglu-1

"AMACIM HİÇBİR ŞEKİLDE KÖTÜ DUYGULAR UYANDIRMAK DEĞİLDİ"

Ünlü oyuncuya tepkiler ve yoğun eleştiriler giderek artarken tepki dolu yorumlar da yapıldı. Uraz Kaygılaroğlu ise bu pozlarla ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

"Sosyal medya ve basında hakkımda çıkan haberlere ve tepkilere yönelik bir cevap verme ihtiyacı duydum. Amacım hayatımdaki özel birinin sanat çalışmasına destek vermekti. Verdiğim destekten ötürü ortaya çıkan görseller toplumumuzda rahatsızlık uyandırdıysa bunu sadece sanat diyerek geçiştiremem ve çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Amacım hiçbir şekilde kötü duygular uyandırmak değildi. Bu sebeple herkesten özür diliyorum. Saygılarımla" 

Kaygılaroğlu'ndan yeni bir açıklama gelmezken tepkilerin de giderek arttığı görülüyor. Sosyal medya kullanıcıları oyuncunun bu pozlarını gündemde tutmaya devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *