"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2381 %0.05
37,0161 %-0.03
2.312.918 %0.381
3.022,67 1,02
Ara
İşçi Haber Gündem Uzaylı olmak için her yolu deniyor !

Uzaylı olmak için her yolu deniyor !

Fransa'da yaşayan ve sosyal medya platformlarında geniş kitleye sahip olan Anthony Loffredo, uzaylıya benzemek için her yolu deniyor.

Fransa'da yaşayan ve sosyal medyada 1 milyon 400 bin takipçisi olan 35 yaşındaki Anthony Loffredo, uzaylıya benzemek için geçirdiği onlarca ameliyattan sonra artık restoranda yemek yiyemediğini ve insanların kendisinden korktuğunu söyledi.

Bu çılgın adam uzaylı olmak için 10 yıldır çeşitli ameliyatlar geçiriyor !

Anthony Loffredo'nun gözbebekleri dahil vücudunun hemen hemen heryerinde dövme bulunuyor. "Siyah uzaylı" olmak için vücudunu dönüştüren 33 yaşındaki Fransız Anthony Loffredo sol elindeki iki parmağını kestirdi. Loffredo, uzaylı tasvirlerindekine benzer şekilde elini pençe biçimine getirmek istiyor. 

ransa'da yaşayan 33 yaşındaki Anthony Loffredo, modifikasyon tutkusu nedeniyle sosyal hayatında sıkıntı çektiğini söylüyor. 

Hayallerindeki bedene sahip olmak için bir süredir kendisinde değişiklikler yapan Loffredo, göz bebekleri dahil tüm vücudunu dövmelerle kaplattırdı.

Tüm vücudunu dövmelerle kaplatmasının yanı sıra Loffredo, kulaklarını, burnunun ucunu ve üst dudağını aldırdı, çenesine büyük bir delik açtırdı. Dişlerini keskinleştirip mora boyatan Loffredo, elindeki birkaç parmağını da aldırdı.

İşte bu akılalmaz adamın videosu..

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *