"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2387 %-0.12
37,1280 %0.34
2.316.175 %2.425
3.010,70 0,60
Ara
İşçi Haber Gündem Vahşice katledilen İkbal Uzuner'in korkunç son mesajları ortaya çıktı!

Vahşice katledilen İkbal Uzuner'in korkunç son mesajları ortaya çıktı!

Surların yanında acımasızca katledilen İkbal Uzuner ile katili Semih Çelik’in WhatsApp mesajlarının ortaya çıktığı iddia edildi. Çelik’in, İkbal’e gönderdiği mesajlarda yer alan ifadeler dehşet verici. Mesajında, "Her zamanki yere gel, yoksa seni sokaktaki kediler gibi doğrarım." diyen Çelik’in sözleri dikkat çekti. Bu mesajlar, cinayet öncesi yaşanan gerginliği gözler önüne seriyor. İşte o mesajlar...

Cani Semih Çelik, önce evine davet ettiği Ayşenur Halil'i ardından surlarda korkunç bir şekilde katlettiği İkbal Uzuner'i de çağırdı. 

Türkiye'yi sarsan cinayete dair yeni detaylar ise gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Çelik ve Uzuner'in arasında geçtiği iddia edilen WhatsApp mesajları, okuyanları hayrete düşürüyor. 

‘’Bıktım! İntihar edeceğim!''

WhatsApp mesajlarında İkbal Uzuner’in Semih Çelik’e gönderdiği ifadeler dikkat çekiyor. Uzuner, “Bıktım artık, korkuyorum senden. İntihar edeceğim senin yüzünden.” diyerek içinde bulunduğu zor durumu dile getiriyor.

Çelik’in yanıtı ise daha tehditkar bir ton taşıyor: “Bak İkbal, her zamanki yere gel, yoksa seni sokaktaki kediler gibi doğrarım.” Uzuner’in buna verdiği cevap ise, “Sen ne diyorsun Semih, ben 3 yıldır kurtulamıyorum senden. Yeter artık canımı al kurtul Allah’ın cezası” şeklinde oluyor. Bu mesajlar, iki kişi arasındaki gerilimi ve Uzuner’in yaşadığı çaresizliği gözler önüne seriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *