"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Gündem Vural Çelik son yolculuğuna uğurlandı

Vural Çelik son yolculuğuna uğurlandı

51 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Vural Çelik, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Yönetmen Birol Güven ve oyuncu Ceyhun Fersoy, Çelik'i sevenlerin yanında olduklarını belirtti. Çelik, Ankara doğumlu ve birçok tanınan yapımın oyuncusu olarak kariyerine devam etmişti.

Bir süredir kalp rahatsızlığı yaşayan ve 51 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Vural Çelik, son yolculuğuna uğurlandı.

Oyuncu Vural Çelik son yolculuğuna uğurlandı

Cenaze namazı, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde öğle vakti kılındı. Taziyeleri, sanatçının annesi Cemile Çelik ve ablası Kadriye Güzeloğlu kabul etti.

Yapımcı ve yönetmen Birol Güven, Vural Çelik ile olan yakın dostluğunu vurgulayarak, "Vural, enerjisi yüksek ve çocuk kalpli bir insandı. Sosyal medyada maddi sıkıntılar yaşadığına dair çıkan haberler asılsız. Birlikte yeni bir projeye başlamayı planlıyorduk ama nasip olmadı" dedi.

Oyuncu Ceyhun Fersoy, Vural Çelik ile 2009’da tanıştığını belirterek, "Seksenler dizisinde 4 sezon birlikte çalıştık. Kendisi çok erken kaybedildi. Allah rahmet eylesin" dedi.

Yavuz Seçkin ise, Çelik'in arkadaş canlısı bir yapısı olduğunu ve bu kaybın kendisini derinden üzdüğünü ifade etti. "Ailemden birisini kaybetmiş gibi hissediyorum. Vural, yalnızlık çeken biriydi" dedi.

Ferdi Akarnur, uzun süreli dostluklarının olduğunu ve kaybının kendisini üzdüğünü söyledi. Begüm Öner, Çelik'in her zaman neşesini koruduğunu belirterek, "Huzur içinde uyusun" ifadelerini kullandı. Sarp Apak, Çelik’in eğlenceli kişiliğini anlatarak, "Üzgünüz, son görevimizi yerine getirmek için buradayız" dedi.

Şoray Uzun da Vural Çelik’in mizah dolu bir insan olduğunu ve sıkıntılarını içine attığını dile getirdi. Cenaze namazının ardından Çelik’in cenazesi Kilyos Mezarlığı’na defnedildi.

Vural Çelik, 1973 yılında Ankara'da doğdu ve 1989 yılında Levent Kırca Tiyatrosu ile kariyerine başladı. "Bir Demet Tiyatro" ve "Avrupa Yakası" gibi yapımlarda tanınan Çelik, "Seksenler", "G.O.R.A" ve "Organize İşler" gibi projelerde de yer aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *